Billede af en kvinde der er ude at vandre

De bedste lydbøger om personlig udvikling

Disse lydbøger om personlig udvikling giver stof til eftertanke. De giver dig værktøjer til at tage med videre og sætte i praksis.

Audiobogen byder på tre fede forslag til lydbøger der er et must at lytte til hvis man interesserer sig for personlig udvikling. Alle tre kredser sig om forandring, tankemønstre og mindset. Læs om de tre forskellige lydbøger og se hvilken du tro passer dig bedst. Hvis du er ny lydbogslytter kan du finde vores anbefaling til forskellige lydbogsapps.

Papmaché-reglen: og andre glimrende leveregler fra livets lovsamling

Papmaché-reglen og andre glimrende leveregler fra livets lovsamling lydbog

Denne Hella Joof Papmaché-reglen lydbog er et sandt mesterværk. Lydbogen handler om hvordan livets gang går og hvilke uskrevne regler der er i livet. Den hjælper en på vej til at finde ens indre lykke, samt hvad man skal gøre for at opnå livsglæde og for at være lykkelig – også hvad man ikke skal gøre. Lydbogen skinner igennem med signalet om at livet er en glæde og et mirakel, og vi er her for at elske hinanden.

I bund og grund lever vi alle forskellige liv, dog findes der en fællesnævner for alle. Det kan være små som store problemer i dagligdagen, som vi har en tendens til at fortrænge og ellers stabler op på en hylde og gemmer væk. Papmaché-reglen byder på gode bud på hvordan man løser de problemer. Lydbogen giver dig et sæt leveregler, som man kan forholde sig til og sætte i praksis.

Kunsten at være ligeglad: En anderledes guide til et godt liv

Kunsten at være ligeglad En anderledes guide til et godt liv lydbog

Denne lydbog af Mark Ronson er anderledes end så mange andre selvhjælpsbøger, da den netop ikke bare fortæller dig at du skal være glad og positiv i dit liv. Det handler om at lære kunsten om at være helt ligeglad. Livet er nemlig fyldt med problemer ligegyldigt hvilken livsstil du lever og der kommer nye hele tiden. Så om du har et positivt syn på det eller ej, er stort set ligegyldigt.

Da du ikke kan slippe for problemerne, så handler det om hvilke af dem som du gider at bruge din energi på og hvilke af dem som der er spild af din tid. Hør denne lydbog og lær at blive ligeglad. Derudover kan du lære hvordan du får det bedste ud af dit liv uden at bekymre dig om alverdens ting og sager.

Can’t Hurt Me: Master Your Mind and Defy the Odds

Can’t Hurt Me Master Your Mind and Defy the Odds lydbog

David Goggins er en ener. Goggins lydbog Can’t hurt me er en af vores yndlingslydbøger her på Audiobogen. Goggins livshistorie adskiller sig meget fra så mange andres, da han havde en brutal hård barndom, som var plaget af misbrug, racisme og sorg. I denne lydbog fortæller Goggins hvordan han bruger de minder dagligt til at skubbe sig selv mentalt til at opnå fuldstændigt vanvittige mål. Et eksempelvis er at han løb et 100 kilometers løb uden at have trænet op til det overhovedet, mens han ovenikøbet havde en kampvægt på over 120 Kg. Audible har en special edition af denne lydbog, som er enestående.

Goggins fortæller om hvordan han dykker ned i sin mentale ’’cookie jar’’ for at hive de mørkeste og groveste minder frem, som han så kan bruge til at få sig selv til at yde sit bedste. Goggins fortæller også om hvor vigtigt det er at udforme en mental barskhed, som der hjalp ham med at gå fra at være en overvægtig og deprimeret mand, til at blive en af USA’s bedste militærmænd i landets historie.

Scroll til toppen