Plusbog

Lyt til lydbøger via Booksmart

Kort opsummering af Plusbog

Plusbog er en online webshop der sælger billige bøger på nettet. Plusbog fungerer desuden også som en online bogklub som man kan være medlem af og få en masse fordele ud af. Dette kunne for eksempelvis være store rabatter, mulighed for at forudbestille eksklusive udgivelser og meget mere. Plusbog har ikke deres egen lydbogs streamingtjeneste. Du får adgang til lydbøgerne gennem Bookmate som er en lydbogstjeneste.

Du har mulighed for at prøve Plusbog streaming gratis i 30 dage, hvor du kan udforske deres spændende udvalg af lydbøger. Har du en smartphone eller tablet, kan du nemt betjene Bookmate og lytte til alle de lydbøger som du har lyst til. Lydbogstjenesten Bookmate er dominerende på det østeuropæiske marked og er forholdsvis nye i Danmark. De har lavet en aftale med Plusbog der giver dem en god værdi og en indgang til de danske lyttere.

Lydbogsapp: Ja – Apple og Android

Gratis prøveperiode: Ja – 30 Dage

Hjemmeside: https://www.plusbog.dk/streaming-lydbog

Offline mulighed: Ja

E-Bøger: Ja

Anmeldelse af Plusbog

Plusbog streaming er et medlemskab som der gør det nemt for dig at samle alle dine lydbogsoplevelser et og samme sted. For intet mindre end 99 kr. om måneden får du ubegrænset streaming via Bookmate og tilgang til deres gigantiske udvalg af lydbøger. Med Bookmate får du utallige timers underholdning for hele familien, så du kan lytte alt det du vil.

Du får et medlemskab der giver adgang til tre enheder i husstanden og der er ingen binding, hvilket betyder at du kan opsige lige når du ønsker det. Endnu en fordel ved et Plusbog Streaming abonnement er, at du får bøger til lave priser, store rabatter på spil og meget mere. Prøv din 30 dages gratis prøveperiode og se om Plusbog er noget for dig.

Udvalget af lydbøger hos Plusbog

Udvalget hos Plusbog er stort og der er noget for enhver smag. Bookmate, som er streamingtjenesten Plusbog har en aftale med, har et udvalg på over 1 million bøger. Dette er et enormt katalog og du kan finde bøger på op til 16 forskellige sprog. Det er nemt at navigere rundt i appen og finde ens ønskede bog. Du kan lytte til lige hvad du vil og udvalget er for hele familien. De udbyder for eksempelvis den populære børnebog prop og berta.

Hvis du er i tvivl om hvad du ville lytte til, og om lydbogstjenesten er noget for dig, kan du udforske deres gigantiske udvalg med den gratis prøveperiode på 30 dage.

Plusbog pris og abonnementer

Plusbog tilbyder en enkelt abonnementsordning der er sat til en fastslået pris pr. måned.

Det tilbudte abonnement er som følgende:

  • Plusbog Streaming – 99 kr./måned. Lyt ubegrænset på op til 3 forskellige enheder i husstanden. Gratis prøveperiode på 30 dage!
Scroll til toppen