Billede af en lille dreng der sidder og griner med en bog

De bedste lydbøger til børn

De bedste lydbøger til børn finder du lige her. Oversigt over de mest eftertragtede lydbøger til de små.

Står du og mangler en godnathistorie til dit barn? Eller måske bare lidt inspiration til hvilke lydbøger som du gerne vil høre med dit barn? Der findes utallige børnebøger på lydbog og det kan godt blive lidt ligesom når man skal vælge en film på Netflix. Det ender med at man sidder og ikke kan blive enige om hvad man skal se. Bare rolig! Vi har hos Audiobogen fundet et udvalg af de allerbedste lydbøger for børn og unge.

Du får en overblik over en masse fede lydbøger, både klassikere og måske nogle du ikke selv kender til? Vi vil i hvert fald mene at alle fem er et lyt værd!

Prop og Berta på lydbog – Den store Prop og Berta bog

Prop og Berta startede ud i 2000 som en stopmotion dukkefilm for børn, men er siden da gået hen og blevet en kendt børnehistorie i form af adskillige film, Tv-serier og bøger. Nu kan du få fornøjelsen af Prop og Berta på lydbog. Følg den lille tykke mand Prop og hans kone den talende ko Berta gennem adskillige oplevelser i skoven, på gården og de andre klassikere.

Ternet Ninja på lydbog – Ternet Ninja 1 og 2

Anders Matthesen er efterhånden kendt for en masse forskellige ting, men nu kan han også kalde sig for børnebogsforfatter. I lydbogen Ternet Ninja følger vi Aske som får sig en ninja-dukke i fødselsdagsgave af sin onkel. Denne her ninja-dukke er den helt rigtige sparringspartner en usikker dreng som Aske har brug for og sammen står de to overfor en farlig mission som de skal klare.

Askepot på lydbog – Disney prinsesse lydbog

Den tidløse og populære fortælling om Disney prinsessen Askepot er en yderst populær lydbog for børn. Askepot som bor med sin onde stedmor og to tarvelige stedsøstre. En dag får stedfamilien en invitation til bal på det store slot og det drømmer Askepot om at deltage i.

Gurli Gris på lydbog – Stort udvalg af Gurli Gris lydbøger

Børnene elsker den populære Gurli Gris som ellers startede som tegnefilms tv-serie i 2004. Nu kan du også opleve Gurli Gris som lydbog og få alle de gode historier med på farten. Prøv for eksempel Gurli Gris møder julemanden som handler om at Gurli Gris og hendes venner der skal opføre et julespil i børnehaven.

H.C. Andersen på lydbog – Den Grimme Ællings lydbog

Få de bedste eventyr på lydbog fra Danmarks verdensberømte forfatter. De bedste eventyr som du kender dem, kan du få genfortalt via lydbog af Sebastian Klein. Oplev Klodshans, Fyrtøjet, Tommelise og mange flere. En børneklassiker uden lige.

Scroll til toppen