Mofibo

Mofibo

Anmeldelse af Mofibo

Kort opsummering af Mofibo

Mofibo er et af Danmarks største og mest populære lydbogsapps der er en del af Storytel. Mofibo er en streamingtjeneste der tilbyder lytning og læsning af mere end 400.000 titler. Lyt direkte fra din smartphone eller tablet. Den gode længde på prøveperioden og det store udvalg som Mofibo tilbyder, gør tjenesten til en varm anbefaling fra os på Audiobogen.

Prøv Mofibo gratis og lyt til gratis lydbøger i en prøveperiode på 30 dage, for at se om tjenesten er noget for dig. Du kan til enhver tid afmelde dig prøveperioden, da der ikke er nogen binding tilføjet. Du kan lytte ubegrænset til Mofibos brede udvalg af gode lydbøger til en månedlig pris på 129 kr, efter at prøveperioden er udløbet.

Lydbogsapp: Ja – Apple og Android

Gratis prøveperiode: Ja – 30 Dage

Hjemmeside: www.Mofibo.com

Offline mulighed: Ja

E-Bøger: Ja

Anmeldelse af Mofibo

Mofibo er danskernes foretrukne lydbogstjeneste. Dette er grundet det kæmpe udvalg som de tilbyder, samt alsidigheden af deres udvalg på appen. Mofibos app er brugervenlig og ligetil at betjene og det er derved nemt at finde de lydbøger du ønsker at lytte til.

Du har også den bonus at det er uden bindingsperiode og at du kan lytte ubegrænset til alle de lydbøger du ønsker. En af de mange fordele ved Mofibo er at tjenesten tilpasser sig brugeren. Dette gøres ved hjælp af nogle få spørgsmål der skal besvares af dig selv. Herved har Mofibo mulighed for at personliggøre brugeroplevelsen og give dig anbefalinger tilpasset dine egne interesser.

Mofibo er altså en super god måde at få dine lydbøger på abonnement. Du kan også bruge Mofibo app’en til at lytte til dine yndlingslydbøger via dit ønskede device. Endnu et fantastisk redskab man kan købe hos Mofibo, er en Mofibo reader som er et lækkert redskab, som der hjælper dig med at opnå den bedste lydbogsoplevelse.

Udvalget af lydbøger hos Mofibo

Mofibo har et af de største udvalg af lydbøger, hvor du kan lytte eller læse over 400.000 bøger. Der kan lyttes til gode lydbøger på forskellige sprog som dansk, færøsk, engelsk, svensk og arabisk. På grund af dette brede sortiment som Mofibo udbyder, så gør det tjenesten, til en af de allerbedste derude.

Hvis du er i tvivl om Mofibo har lige præcis den bog, som du vil lytte til, kan du nemt gå ind på deres hjemmeside og søge under ’’Find bøger’’ funktionen. Under denne søgefunktion kan du søge i deres brede sortiment og se om din ønskede lydbog kommer frem. Husk at du gennem deres 30 dages prøveperiode kan lytte til alle de lydbøger du ønsker. Herved kan du få afprøvet brugervenligheden på appen og se om deres sortiment er noget for dig.

Mofibos pris og abonnement

Mofibo tilbyder fire forskellige abonnementsordninger, der differentierer sig på antal brugere og fastslået pris pr. måned.

De forskellige abonnementer er som følgende:

  • Mofibo Unlimited med studierabat – 64,5 kr./måned. 1 voksen. Gratis prøveperiode på 14 dage!
  • Mofibo Unlimited – 129 kr./måned. 1 voksen + 1 barn. Gratis prøveperiode på 30 dage!
  • Mofibo Family – 169 kr./måned. 2 voksne + 2 børn. Gratis prøveperiode på 14 dage!
  • Mofibo Family Plus – 199 kr./måned. 3 voksne + 3 børn. Gratis prøveperiode på 14 dage!

Når din gratis prøveperiode afsluttes, vil du blive trukket det beløb du har tilmeldt dig efter. Hvis du afslutter din gratis prøveperiode inden de 30 dage er gået, er det vigtigt at vide at du ikke længere har muligheden for at lytte gratis på appen, selvom du har dage til overs. Husk også at du altid kan opsige din gratis prøveperiode, da der ingen bindinger er.

Scroll til toppen