Chapter

Hent appen og få din gratis prøveperiode

Kort opsummering af Chapter

Chapter meldte sig ind i kampen som lydbogstjeneste i 2020, da de valgte at udfordre markedet og de store spillere som Mofibo og BookBeat. Chapter har nogle fordele som eksempelvis deres 30 dages lange prøveperiode og alsidighed af medlemskabstyper. Chapter er en streamingtjeneste der byder på et udvalg der rummer mere end 100.000 forskellige titler.   

Chapter tilbyder også den tjeneste at de ved hjælp af at du vælger dine yndlingskategorier, så kan de komme med en anbefalet liste af bøger, som burde være noget for dig. Derudover er Chapter gode til at minde dig om at vedligeholde dine læsemål, med gode blogindlæg og statistikker for at få dig til at nå dine læsemål i år.

Lydbogsapp: Ja – Apple og Android

Gratis prøveperiode: Ja – 30 Dage

Hjemmeside: www.chapter.dk

Offline mulighed: Ja

E-Bøger: Ja

Anmeldelse af Chapter

Chapter er en ekstrem brugervenlig og familievenlig lydbogstjeneste. Chapter er en tjeneste der giver god værdi til deres lyttere, da de har et bredt udvalg af lydbøger og en god variation af typer af medlemskab. Selvom appen godt kan optimeres yderligere, så er den brugervenlig og nem at navigere i. Der er også en 30 dages gratis prøveperiode, som du kan nyde inden at du binder dig. Lyt da offline eller online hvor end det passer dig til hver en tid.

Priserne er gode og man kan nemt finde et af abonnementerne som der passer ens eget behov. Dog er det værd at nævne at opsigelsesprocessen, skal ske via mail, hvilket er lidt bøvlet og besværligt.

Udvalget af lydbøger hos Chapter

Taget i betragtning af at Chapter er en forholdsvis ny spiller på markedet, så har de trods alt stadig et fremragende udvalg af lydbøger. Chapter har et bredt udvalg for både børn og voksne, men især børneudvalget har de hægtet sig på, da de mener at det er vigtigt at opbygge en livslang læselyst.

Deres udvalg er nem og overskuelig at finde rundt i, da udvalget er delt op i kategorier. Derved kan du ramme lige præcis den forfatter eller type genre du ønsker.

Chapter pris og abonnementer

Chapter tilbyder fire forskellige abonnementsordninger, der adskiller sig på antal timer du lytter til lydbøger månedligt, antal brugere og fastslået pris pr. måned.

De forskellige abonnementer er som følgende:

  • Chapter Flex – 69 kr./måned. 1 bruger. 12 timer. /måned. Gratis prøveperiode på 30 dage!
  • Chapter One – 99 kr./måned. 1 bruger. Lyt ubegrænset.  Gratis prøveperiode på 30 dage!
  • Chapter Two – 149 kr./måned. 2 brugere. Lyt ubegrænset. Gratis prøveperiode på 30 dage!
  • Chapter Family – 189 kr./måned. 4 brugere. Lyt ubegrænset. Gratis prøveperiode på 30 dage!

Samtlige abonnementer har adgang til over 100.000 lydbøger, som du kan holde styr på via dine egne boghylder. Du kan også bruge appen i udlandet, når du eksempelvis er på ferie og lige ville høre en gratis lydbog. Der er ingen bindingsperiode.

Scroll til toppen