Saxo

Lyt til lydbøger med Saxo

Kort opsummering af Saxo

Saxo er en af de største bogforhandlere i Danmark og har eksisteret i mere end 50 år. Saxo tilbyder en streamingtjeneste der hedder Saxo Premium. De udbyder et abonnement, hvor du kan lytte til lydbøger og læse e-bøger. Saxo Premium har et solidt udvalg med over 60.000 titler. Du kan lytte til Saxo lydbøger lige hvor du har lyst.

Saxo Premium er en anbefaling værd, så prøv tjenesten med 30 dages gratis lytning før du skal betale 99 kr. om måneden. Abonnementet er uden binding og kan opsiges når som helst.

Lydbogsapp: Ja – Apple og Android

Gratis prøveperiode: Ja – 30 Dage

Hjemmeside: https://www.saxo.com/dk/medlemskaber

Offline mulighed: Ja

E-Bøger: Ja

Anmeldelse af Saxo

Saxo Premium er en god tjeneste for dig der elsker lydbøger, men også kan lide at have den klassiske trykte bog. Saxo Premium er nemlig et alsidigt abonnement der giver dig flere services på en gang. Du får adgang til mere end 60.000 lydbøger, samt gode rabatter til køb af trykte bøger. Appen er brugervenlig og nem at betjene.

Saxo tilbyder forskellige typer af abonnementer der hver især har sine fordele. For eksempel følger der kulturfordele med i alle deres abonnementer. Disse kulturfordele giver dig yderligere rabatter og mulighed for at tage til forfatter arrangementer, samt besøg på museer til en fordelagtig pris.

Prøv de 30 dage gratis og se om Saxo Premium er noget for dig.

Udvalget af lydbøger hos Saxo

Et Saxo Premium abonnement giver dig adgang til 60.000 forskellige Saxo lydbogstitler. Dette er ikke et lige så stort udvalg som hos Mofibo eller Chapter, men ser man overordnet på udvalget af bøger Saxo udbyder, er udvalget enormt og giver dig en tårnhøj værdi.

Saxo har en masse spændende lydbøger, som du kan udforske i din gratis prøveperiode.

Saxo pris og abonnementer

Saxo tilbyder tre forskellige abonnementsordninger, der er forskellige fra hinanden i forhold til antal brugere, antal timer du lytter til lydbøger månedligt og fastslået pris pr. måned.

De forskellige abonnementer er som følgende:

  • Saxo Premium Studie – 79 kr./måned. 50 timer/måned. 1 bruger. Gratis prøveperiode på 30 dage!
  • Saxo Premium Streaming – 99 kr./måned. Lyt ubegrænset. 1 bruger. Gratis prøveperiode på 30 dage!
  • Saxo Premium – 119 kr./måned. Lyt ubegrænset. 2 brugere. Gratis prøveperiode på 30 dage!

Hver type af disse medlemskaber tilbyder brugeren at være en del af bogens økosystem, som giver dig mulighed for at sælge brugte bøger og få fordelagtige priser til deltagelse af kulturbegivenheder.

Scroll til toppen