BookBeat

Hør lydbøger med BookBeat

Kort opsummering af BookBeat

BookBeat er en af de største lydbogsapps i hele Europa og er oprindeligt fra Sverige. Tjenesten kom til Danmark i 2019 og har siden da ikke kigget tilbage, da det er en yderst populær tjeneste, som den danske befolkning har nydt godt af. BookBeat er en streamingtjeneste der tilbyder lytning og læsning af mere end 500.000 titler. Lyt direkte fra din smartphone eller tablet, hvor end du befinder dig.

Med en gratis prøveperiode på 30 dage og et solidt katalog af lydbøger, er BookBeat en tjeneste vi roligt kan anbefale. Tjek BookBeat ud med den 30 dages gratis prøveperiode, som tjenesten tilbyder, inden at du betaler for et abonnement. Du kan afmelde din gratis prøveperiode, lige når du har lyst til det, da der ikke er nogen bindingsperiode. Du kan lytte og læse 20 timer om måneden for en pris, der hedder 79 kr. Det er også denne pris du skal betale, når din gratis prøveperiode afsluttes.

Lydbogsapp: Ja – Apple og Android

Gratis prøveperiode: Ja – 30 Dage

Hjemmeside: www.bookbeat.dk

Offline mulighed: Ja

E-Bøger: Ja

Anmeldelse af BookBeat

BookBeat er en tjeneste der giver en god værdi til deres lyttere, da det er en utroligt alsidig platform. Udvalget af lydbøger og E-bøger er mærkværdigt og mulighederne for at lytte til lydbøgerne på forskellige sprog, er også en enorm værdi for deres lyttere. Det er utrolig nemt at finde dine ønskede lydbøger på BookBeats app. Samtidig er appen brugervenlig og nem at betjene.

BookBeat tilbyder også en række forskellige abonnementer alt efter dit behov. De forskellige abonnementer er baseret på hvor mange timer om måneden du bruger på at lytte til lydbøger. Der er ingen bindingsperiode på disse abonnementer. Med BookBeats lave priser, gode udvalg og ingen binding, får du en tredobbelt faktor af gode fordele.

BookBeat er en fordelagtig mulighed for dig der gerne vil udforske lydbogsuniverset og nyde godt af alle tjenestens fede fordele.

Udvalget af lydbøger hos BookBeat

Som en af Europas største lydbogsudbydere har BookBeat er fænomenalt udvalg af lydbøger. Få den gratis BookBeat oplevelse med deres prøveperiode og lyt til lydbøger i over 17 forskellige sprog. Man kan sagtens se hvorfor nogen skulle mene, at BookBeat er den bedste lydbogsapp, udelukkende på grund af deres indhold og udbud af lydbøger.

Udvalget er også alsidigt, da det er noget for enhver smag. Både børnevenlige kategorier og genrer, lige så vel som der er en masse spændende nordiske krimier til de voksne.

BookBeat pris og abonnementer

BookBeat tilbyder tre forskellige abonnementsordninger, der adskiller sig på antal timer du lytter til lydbøger på månedligt basis. De tre abonnementer er en fastslået pris pr. måned.

De forskellige abonnementer er som følgende:

  • BookBeat Basic – 79 kr./måned 20 timer/måned. Gratis prøveperiode på 30 dage!
  • BookBeat Standard – 109 kr./måned. 100 timer/måned. Gratis prøveperiode på 30 dage!
  • BookBeat Premium – 149 kr./måned. Lyt ubegrænset. Gratis prøveperiode på 30 dage!

Ønsker du en konto der kan deles med hele familien, kan du nemt oprette en familiekonto. En familiekonto er en fordel at oprette, hvis man er flere i familien der værdsætter og nyder at lytte til lydbøger. Det koster 49 kr./ Pr. ekstra profil man opretter til ens allerede igangværende abonnement. Du kan dele en familiekonto med op til fem forskellige personer. Du kan til enhver tid afslutte dit abonnement eller gratis prøveperiode uden betaling, da der ingen binding er hos BookBeat.  

Scroll til toppen