Audible

Verdens største lydbogstjeneste

Kort opsummering af Audible

Audible er den mest anvendte streamingtjeneste af lydbøger på et globalt plan og er ejet af den amerikanske internetgigant Amazon. Audible er en streamingtjeneste der tilbyder et hav af titler på engelsk. Du kan prøve en gratis prøveperiode på 30 dage, hvormed du kan se om Audible er noget for dig. Det eneste du skal gøre er at downloade lydbog appen gratis og oprette en bruger. Du kan lytte fra dit foretrukne device.

Der er ingen bindingsperiode når du først er en tilmeldt bruger, hvilket betyder at du nemt kan afbestille når du føler for det. Audible er en billig løsning for dig der ikke har et behov for at lytte ubegrænset. Du kan vælge mellem flere forskellige typer af abonnementer.

Lydbogsapp: Ja – Apple og Android

Gratis prøveperiode: Ja – 30 Dage

Hjemmeside: https://www.audible.co.uk/

Offline mulighed: Ja

E-Bøger: Ja

Anmeldelse af Audible

Selvom Audible er ejet af Amazon, kan man altså godt få Audible i Danmark. Audible er en fantastisk tjeneste med en masse gode lydbøger i deres udvalg. Deres størrelse og det faktum at de er ejet af Amazon gør det muligt for dem jævnligt at tilføje nye lydbogstitler. Derudover har de mulighed for at tilbyde en masse eksklusive titler, som andre udbydere ikke kan. Audible er en lydbogsapp som er nem at betjene og navigere rundt i.

Audible tilbyder forskellige typer af abonnementer. Alle abonnementerne de tilbyder har hver deres fordele. Hvis du gerne vil lytte til lydbøger på engelsk, så er Audible helt sikkert noget for dig. Så hent den gratis app og få dine 30 dages gratis prøveperiode.

Udvalget af lydbøger hos Audible

Audible udbyder det største udvalg af lydbøger på engelsk i verden og ligger derfor førende på verdensplan. Hos Audible har du mulighed for at lytte til deres populære Audible originals, samt deres forskellige podcasts. Grundet deres kæmpe udvalg af lydbøger favner de bredt. Deres brede udvalg af forskellige kategorier og genrer gør det muligt at finde noget for enhver smag.

Hvis du er i tvivl om hvordan du finder lige præcis den ønskede lydbog som du godt kunne tænke dig at lytte til, så er deres søgefunktion enkel og nem at navigere i.

Audible pris og abonnementer

Audible tilbyder fire forskellige abonnementsordninger, der adskiller sig på hvor mange lydbøger du ønsker at lytte til om måneden og fastslået pris pr. måned.

De forskellige abonnementer er som følgende:

  • Audible – Ca. 72 kr./måned. 1 bog. /måned. Gratis prøveperiode på 30 dage!
  • Audible Monthly – Ca.134 kr./måned. 2 bøger. /måned.  Gratis prøveperiode på 30 dage!
  • Audible Premium Plus Annual – Ca. 625 kr./året. 12 bøger. /året. Gratis prøveperiode på 30 dage!
  • Audible Premium Plus Annual 2 – Ca. 982 kr./året. 24 bøger. /året. Gratis prøveperiode på 30 dage!
Scroll til toppen