Billede af unge mennesker der sidder og læser og hygger sig

Gode lydbøger for unge

Find den rette ungdoms lydbog lige her! De mest hørte lydbøger til unge samlet et sted.

Få dig et indblik i de mest populære og de bedste E- og lydbøger for unge lige her. Der eksisterer et hav af interessante ungdomsbøger, skrevet til børn og teenagerlæserne. Ofte er temaerne i disse bøger om livet som ung, hvilke udfordringer man som regel møder i den alder og hvad der ellers kan være af nutidigt relevans.  Andre temaer som er ret klassiske, er om kærlighed, konflikter iblandt venner og førstegangs oplevelser.

Tag Gaden Tilbage på lydbog – Populær ungdomsbog lydbog

Den yderst populære ungdomsbog Tag Gaden Tilbage handler om Polly, som går igennem diverse problemer og som der sætter tingene for unge mennesker i perspektiv med deling af sensitive billeder. Med Tag Gaden Tilbage lydbogen får man et indblik i hvordan en ung pige tager sit liv, sin værdighed og sin ret tilbage igen som den stærke kvinde hun er.

De Hvide Mænd som E-bog– Futuristisk ungdomsbog

De Hvide Mænd er en bog sat i fremtidens Danmark. Bogen følger Edwin på 21 år der midt i eksamenstiden står overfor nogle besværlige valg og beslutninger, da hvis han ikke får gode nok karakterer så kommer de hvide mænd og henter ham.

Ondskaben på lydbog – Jan Guillou mesterværk

Ondskaben er en fortælling om en dreng, som der er pakket ind i omgivelser af vold. Fra barndommen op til voksenlivet er Erik ramt af voldelige episoder der danner rammer om hans liv. Ondskaben er en hård roman som bygger løst på forfatterens eget liv og opvækst.

Stadig mig på lydbog – Anerkendte lydbog af Jojo Moyes

Den anerkendte forfatter Jojo Moyes har skrevet efterfølgeren til Mig før dig, i form af denne lydbog som hedder Stadig mig. Stadig mig lydbogen følger Louisa Clark, der for alvor er klar til at give den gas og leve livet og det vælger hun at kaste sig ud for i New York.

Fluernes Herre på lydbog – Klassiker om unge rebeller

Den kendte klassiker om flyulykken der strander en flok skoledrenge på en øde ø. Flyulykken får dem til at skabe deres eget samfund og demokrati, som bliver udfordret af primitive tendenser og adfærd. Denne lydbog er solgt i millioneksemplar og mange kender den fra skoledagene.

Scroll til toppen