Hør disse lydbøger om den danske underverden

Audiobogen har samlet fire gode lydbøger om den danske underverden, der er værd at give et lyt.

Hærdet: Narkobetjent med gaden i blodet

Hærdet Narkobetjent med gaden i blodet lydbog

I denne spændende og nervepirrende lydbog følger vi den tidligere narkobetjent og FBI-uddannede undercoveragent René Dahl Andersen. René fortæller om sit liv til journalisten Casper Fauerholdt. I lydbogen Hærdet, bliver du taget med helt ind til kernen af den danske kriminelle underverden. Du får fortalt hvordan jobbet kan involvere alt fra prostituerede til colafødder.

René Dahl Andersen fortæller om sit liv som lovens langearm og lovbryder. Han var engang anset som politiets wonder boy, indtil det gik helt galt. I denne lydbog er han hudløst ærlig og fortæller om alle detaljerne i hans liv med gadelivet i blodet.

Guldfuglen: I krig med AK81

Guldfuglen I krig med AK81 lydbøger

Martin Fryd Petersen voksede op i en middelklasse familie ude i Roskilde og havde en helt normal barndom, med forældre som elskede ham. Alligevel ender Martin i noget rod i sine unge år og danner sig en kærlighed til gadevold. Spol tiden frem til hans midt tyvere og Martin er nu kendt som Fryd i støttebanden AK81. AK81 opererer for rockerklubben Hells Angels. Fryd er også kendt som psykopatmaleren, der hurtigt bliver etableret i den voldsparate gruppe som en lederfigur der altid er klar på en slåskamp.

Fryd bliver kaldt op til Hells Angels top for at udføre en masse forskellige kriminelle aktiviteter for dem. Som tiden går og opgaverne bliver mere og mere nedslidende og livsfarlige, bliver Fryd i tvivl om hvorvidt han kan fortsætte med at udføre pligten som prøvemedlem i en rockerklub. I denne emotionelle og utroligt velfortællende historie, får du god indsigt i hvordan en mand væltede infrastrukturen i den største rockerklub i Danmark.

Rødder: En gangsters udvej. Nedim Yasars

Rødder - en gangsters udvej lydbog

Nedim Yasar blev ramt af to skud samme aften som han var til reception for denne lydbog, Han døde intet mindre end et døgn senere. Denne lydbog blev hans sidste ord i offentligheden. Den fortæller os ikke om hans mord eller hvem hans morder var, men om livet op til og hvordan hans liv i årevis bestod af vold, magt og grov kriminalitet. Efter hans dage som leder i en bande, blev Nedim en vigtig stemme i medierne som debatterede løs i debatter om banderne og bandekrigene i de københavnske gader.

Denne fascinerende lydbog tager os helt tilbage til starten af Nedims liv da han i 80’erne kom til Danmark fra Tyrkiet, til hans opvækst i hvad han kalder Balladerup. Der kunne man ifølge Nedim blive en af to ting. Du kunne vælge at blive dranker eller gangster.

Bad Company: Fire år i Bandidos

Bad Company Fire år i Bandidos lydbog

Denne mærkværdige lydbog fortæller os hvordan en midaldrende far på 44 søger ind i rockerklubben Bandidos for at finde meningen med hans liv. René Vestergaard valgte at sige sit slagterjob op på 18’ene år og blive rockerlærling. René lærte alt om organiseret kriminalitet gennem hans fireårige forløb i Bandidos, hvor han deltog i røverier, frihedsberøvelser, grov vold og våbenkriminalitet.

René viste simpelthen sit værd og blev tættere på inderkredsen og lederne i klubben på Sydsjælland og Lolland-Falster. Han tog hårde straffe og domme for klubben uden at tøve, men han forblev nederst i hierarkiet. Hør denne lydbog om hvordan et helt alment liv kan vende sig 180 grader.

Scroll til toppen