Billede af en hells angels rocker fra underverdenen

Hør disse lydbøger om den danske underverden

Audiobogen har samlet fire gode lydbøger om den danske underverden, der er værd at give et lyt.

Hærdet: Narkobetjent med gaden i blodet

Hærdet Narkobetjent med gaden i blodet lydbog

I denne spændende og nervepirrende lydbog følger vi den tidligere narkobetjent og FBI-uddannede undercoveragent René Dahl Andersen. René fortæller om sit liv til journalisten Casper Fauerholdt. I lydbogen Hærdet, bliver du taget med helt ind til kernen af den danske kriminelle underverden. Du får fortalt hvordan jobbet kan involvere alt fra prostituerede til colafødder.

René Dahl Andersen fortæller om sit liv som lovens langearm og lovbryder. Han var engang anset som politiets wonder boy, indtil det gik helt galt. I denne lydbog er han hudløst ærlig og fortæller om alle detaljerne i hans liv med gadelivet i blodet.

Guldfuglen: I krig med AK81

Guldfuglen I krig med AK81 lydbøger

Martin Fryd Petersen voksede op i en middelklasse familie ude i Roskilde og havde en helt normal barndom, med forældre som elskede ham. Alligevel ender Martin i noget rod i sine unge år og danner sig en kærlighed til gadevold. Spol tiden frem til hans midt tyvere og Martin er nu kendt som Fryd i støttebanden AK81. AK81 opererer for rockerklubben Hells Angels. Fryd er også kendt som psykopatmaleren, der hurtigt bliver etableret i den voldsparate gruppe som en lederfigur der altid er klar på en slåskamp.

Fryd bliver kaldt op til Hells Angels top for at udføre en masse forskellige kriminelle aktiviteter for dem. Som tiden går og opgaverne bliver mere og mere nedslidende og livsfarlige, bliver Fryd i tvivl om hvorvidt han kan fortsætte med at udføre pligten som prøvemedlem i en rockerklub. I denne emotionelle og utroligt velfortællende historie, får du god indsigt i hvordan en mand væltede infrastrukturen i den største rockerklub i Danmark.

Rødder: En gangsters udvej. Nedim Yasars

Filmatisering Hvor Flodkrebsene Synger lydbøger

I lydbogen Hvor Flodkrebsene Synger følger vi pigen fra mosen Kya Clark. Kya vokser op i 1950’erne ude i sumpen ved kystlinjen for North Carolina i de amerikanske sydstater. Kya er at finde alene i et familiehjem der engang var seks mennesker boede sammen i, men nu er hun altså helt alene i mosen. Kya bliver set ned på i den lokale landsby og er offer for hån og mobning af de andre bysbørn i skolen, en da finde hun sig dog i søgelyset for 2 unge mænd fra landsbyen som forelsker sig i hende, men det skal gå hen og gå grusomt galt.

Hvor Flodkrebsene Synger, er en varm anbefaling her på Audiobogen og filmen som der udkommer i sommeren af 2022, er en man virkelig kan se frem til. Olivia Newman som er sat på projektet som instruktør, har en stor opgave foran sig, med dette drømme materiale af en lydbog. Daisy Edgar-Jones spiller rollen som Kya Clark og mange har spået hende en stor rolle i branchen.

Bad Company: Fire år i Bandidos

Bad Company Fire år i Bandidos lydbog

Denne mærkværdige lydbog fortæller os hvordan en midaldrende far på 44 søger ind i rockerklubben Bandidos for at finde meningen med hans liv. René Vestergaard valgte at sige sit slagterjob op på 18’ene år og blive rockerlærling. René lærte alt om organiseret kriminalitet gennem hans fireårige forløb i Bandidos, hvor han deltog i røverier, frihedsberøvelser, grov vold og våbenkriminalitet.

René viste simpelthen sit værd og blev tættere på inderkredsen og lederne i klubben på Sydsjælland og Lolland-Falster. Han tog hårde straffe og domme for klubben uden at tøve, men han forblev nederst i hierarkiet. Hør denne lydbog om hvordan et helt alment liv kan vende sig 180 grader.

Scroll til toppen