Billede af biography

De bedste biografier på lydbog

De bedste udvalgte biografier på lydbog. Få dig et overblik over de mest hørte biografier på lydbog lige her!

Ønsker du at få indsigt i dit idols liv, eller at høre nogle interessante livshistorier om både mænd og kvinder? Der findes et utal af biografier med forskellige kategorier lige fra kongehuset til, livshistorier fra atleter. Bliv opslugt af spænende fortællinger om musikere, forfattere og politikere, du kan opdage helt nye nuancer af personer du troede du kendte.

Her på siden finder du en lang række spændende og populære biografier og selvbiografier på lydbog. Der er noget for en hver smag.

Barnestjernen fra bryggen på lydbog – Danmarks børnefilmstjerne

I denne selvbiografi følger vi Jan Priiskorn Schmidt som værende den mest benyttede børneskuespiller i dansk filmhistorie. Jan havde en karriere i filmbranchen som strakte sig henover fireogtyve forskellige film og han har arbejdet med nogle af de største danske skuespillere gennem tiden.

Dog har det ikke altid været en dans på roser. Jan havde en særlig turbulent barndom som der hovedsageligt var fyldt med angst og kampe med sine indre dæmoner.

Begge sider på lydbog – En Nicklas Bendtner lydbog

I denne biografi følger vi Nicklas Bendtner igennem hans turbulente og spændende liv som fodboldspiller. Lydbogen tager fat i de højeste stunder på landsholdet og i London klubben Arsenal. Biografien sætter også fokus på de laveste tider fyldt med sprut, gambling og utallige konflikter med kvinder.

I bogen bliver der sat særlig fokus på en masse spændende begivenheder i Bendtners liv. Her kigger vi på venskaber og rivaliseringer, konflikter i forhold og svigt fra personer i hans tætteste omgangskreds.

De dybeste rødder på lydbog – Dronningen fortæller om Danmark og danskerne

I denne lydbog tager Dronning Magrethe os med på en tur gennem Danmark og landets historie. Vi bliver fortalt om de første danskere i form af vikinger, jægerfolk og om tiden hvor der blev kæmpet om magt. Vi tager fat i hendes tid som prinsesse på gennemrejse i landet og hvordan hendes forældre, Kong Frederik og Dronning Ingrid, styrede landet. Vi følger også hvordan hun som tronarving har oplevet de forskellige æraskift og befolkningsudviklingen.  

Under bjælken på lydbog – Et portræt af kronprins Frederik

I lydbogen om Kronprins Frederik ser vi en skarp fordeling af kronprinsens liv. Lydbogen starter da han var dreng, så går vi videre til teenageårene forfulgt af akademikertiden. Frømand, erobrer og sportsmenneske er blot andre kapitler af denne lydbog der er meget beskrivende om de usædvanlige udfordringer og livssituationer som kronprinsen har stået overfor. Lydbogen er baseret på samtaler og rejser med kronprinsen samt en masse interviews med familiemedlemmer, venner og tidligere ansatte af det kongelige hof.

Abemanden på lydbog – mordet på rockeren karate Claus

I denne lydbog følger vi det bemærkelsesværdige liv af Claus Bork Hansen. Claus, også kendt som karate Claus, var en rocker som tidligere har været affilieret med rocker grupperingen kendt som Bandidos. Claus var i sin rocker tid et højtstående medlem og endda krigsminister på et tidspunkt i hans rocker karriere. Det skulle vise sig ikke at ende godt for Claus. Hans tidligere rocker venner var efter ham og dagen efter at have været ude og spise med sin kæreste, blev Claus koldblodigt myrdet foran sit hjem i Vanløse.

Guldfuglen på lydbog – Politiets kronvidne der fældede Hells Angels

Martin Fryd Petersen har haft en hel normal barndom i Roskilde, men i teenageårene tog det en drejning med fester, stoffer og slagsmål. Lige præcis slagsmålene kunne Fryd som han bliver kaldt, rigtig godt lide. I 2007 blev det til medlemskab i Hells Angels støttegruppen kendt som AK81, der har til formål at være en tæskegruppe der skal udføre vold mod indvandrergrupperinger. To år med vold, hash og attentater blev det til en lædervest som belønning. Følg Fryds livshistorie helt tæt på i den danske underverden.

En ny begyndelse på lydbog – Hells Angels mest kendte navn

De fleste danskere kender til navnet Jørn Jønke Nielsen. Den tidligere landskendte rocker Jønke er nu Out i motorcykelklubben kendt som Hells Angels. Det har ellers budt på fyrre års medlemskab, mange år i spidsen for klubben og som talsmand. I denne lydbog dykker vi ned i de sidste ti år af Jønkes liv i klubben og tager fat i konflikter, motorcykelture og internt svigt. Jønke beskriver særlig godt mødehelvede som han mener var et kup, til formål at få ham ud af klubben.

Jeg elsker mig selv på lydbog – Carla Mickelborg taler til dit selvværd

Denne lydbog er til dig der ønsker at eksekvere og manifestere dine mål. Først og fremmest er dette en skøn selvbiografi fra en stærk kvinde som har levet en interessant liv i rampelyset som skuespiller og som nu er blevet nationens mest indflydelsesrige influenter. Det som bogen også kan anvendes til er at styrke værktøjskassen med endnu et redskab til selvhjælpen.

Planen på lydbog – Prisvinder af Morten Pape

I denne lydbog fortæller Morten om sin opvækst i ghettoen. Morten vokser op i midten af den hårde kerne, men er klogere og dygtigere end sine jævnaldrende i skolen. Han drømmer om at blive skuespiller, men drømmene er simpelthen under umulige vilkår at blive realiseret, da han bliver mere og mere influeret af hans miljø.

Bare stik ham en! på lydbog – Pelle Hvenegaard med andre 49 historier

I denne lydbog fortæller Pelle Hvenegaard dig om halvtreds inspirerende historier fra hans eget liv. Forfatteren deler historier fra forskellige kontinenter, med sygdomme involveret, tanker og følelser omkring død. Tå krummende anekdoter har også fundet vej til denne lydbog. Rørende, tankevækkende og sjove fortællinger binder denne lydbog sammen til en interessant og spændende fortælling.

Blekingegadebanden på lydbog – Indsigt i den berygtede bande

Blekingegadebanden er en beskrivende lydbog om et af landets mest berygtede grupper som begik et landskendt røveri. Historien begynder i slut tresserne og tager os helt hen til røveriet og drabet i 1988. Gruppen der agerer som en fødegruppe af den tidligere kendte politiske gruppe, kendt som kommunistisk arbejdskrads. Adskillige tyverier af våben og ammunition og et opbyggende ry som befrielsesgruppe gjorde banden til en landskendt gruppering.

Scroll til toppen