Billede af en solnedgang fra en fantasy historie

Stort udvalg af de bedste fantasy lydbøger

Eventyr og fantasi lydbøger fra øverste hylde. Her på siden finder du et stort udvalg af de bedste lydbøger fra denne genre.

Skab dig den bedst mulige indsigt over hvilke lydbøger som du ville høre, lige her. Her på siden er der en grundig gennemgang, fyldt med informationer om nogle af de største lydbøger i denne genre. Hvis du er i humør til det magiske, så er der oversigt over Harry Potter på lydbog eller hvis du er mere til science fiction og ville en tur til forskellige planeter så bliv fortabt i universet kendt som Dune på lydbog.

Der er noget for en hver smag indenfor denne kategori, så dyk ned i vores indhold og finde det helt rette til dig.

Trækopfuglens Krønike på lydbog – Japansk mesterværks roman

I denne anerkendte lydbog følger vi Toru Okada som der går nogle mystiske forudsætninger i møde. Toru er en ung mand som der bor i en forstad i Japan, han er en ung apatisk mand. Trækopfuglens krønike balancerer grænserne mellem realismen og det mystiske. Dette er Haruki Murakamis hovedværk.

Coraline på lydbog – Oscars nomineret bestseller

I denne lydbog følger vi Coraline Jones i et moderne eventyr som der også byder på gysende fantasi. Caroline er en nysgerrig, intelligent og modig pige, som der ofte bliver irriteret af voksne som der taler ned til hende og som der ville gå til enden for at redde hendes elskede. Denne lydbog er siden da blevet adapteret til en film, som der er blevet Oscar nomineret.

Sølvblomst på lydbog – Fantasy for hele familien

Jonas of Simon har en hemmelig hule i genboens have. En dag oplever Jonas, at genboen bliver kørt væk i ambulance og at vedkommende ikke returnerer lige foreløbigt. Genboens hus er aflåst og tomt, men Jonas tror at der gemmer sig nogen derinde og at de har brug for Jonas hjælp. Denne magisk realisme fantasy fra Cecilie Eken er for hele familien.

Vejen til Jerusalem på lydbog – Middelalder roman fra Jan Guillou

I vejen til Jerusalem følger vi Arn gennem hans opvækst, der starter ud på en gård og som der senere hen forsætter hos cisterciensermunkene, hvor han oplæres i adskillige fag såsom våbenbrug, akademisk oplæring og håndværk. Lydbogen foregår i middelalderen i det nordiske. Indenfor de historiske rammer bliver man hurtigt opslugt af Jan Guillous fortællinger.

Dune på lydbog – Hør Dune på dansk eller engelsk

Frank Herbert skrev i 1965 denne vidunderlige historie, som der siden da er blevet til adskillige film, tv serier og som har influeret utallige andre bøger og film i sci-fi genren. I Dune følger vi den unge Paul Atreides, søn af hertugen Leto Atreides og hans konkubine lady Jessica, som der oprindeligt er fra planeten Caladan. Leto bliver beordret af kejseren at overtage den ret øde planet Arrakis, som hans ærkefjende baronen Vladimir Harkonnen er hersker over. Paul og familien står nu overfor en skæbne, som de ikke selv er herre over eller er de?

A Game of Thrones på lydbog – Alle fem lydbøger samlet et sted

Fra den første bog tilbage i 1996 ”Kampen om tronen” til den nyeste fra 2011 ”En dans med drager”. George R.R. Martin gav mange den glæde at skrive disse fantastiske bøger, som der er verdenskendte via den anmelderroste tv serie. I lydbøgerne følger vi adskillige familier, men generelt er det opdelt i tre forskellige historier i form af de syv kongerier, nord for den store mur og i det østlige. Familien Stark løber ind i sine problemer fra start af og det er et løbende tema i bøgerne.

Hunger games på lydbog – Dødsspillet på lydbog

Hunger Games er en fantasy bog der følger den unge kvinde Katniss Everdeen fra distrikt 12, som der skal kæmpe for sit distrikt og hendes familie i dødsspillet. Det er en årlig tradition, der har varet ved i 74 år, at 2 kandidater fra de 12 distrikter skal udvælges og kæmpe mod de andre distrikter til døden. Katniss har bemærkelsesværdige bue og pil egenskaber og det hjælper hende langt i spillet. Nogen ville gå så langt at kalde Hunger Games bøgerne for en kamp mellem sangfugle og slanger. Hør Hunger Games på dansk eller engelsk.

Scroll til toppen