Billede af en kvinde der mediterer ved havet

Tag hånd om din livsstil med disse lydbøger

Her finder du spændende og tankevækkende lydbøger om livsstil.

Mangler du motivation eller inspiration til at ændre din livsstil? Det kunne godt tænkes at du kunne have brug for at høre om livsstil ændringer på lydbog, det kan for eksempel være en lydbog om indre ro eller en lydbog om sundhed. Her på siden finder du en stor vifte af forskellige lydbøger indenfor genren.

Du finder lydbøger der giver dig indsigt i personligudvikling, opdragelse, selvrefleksion og mange flere emner. Gør dig selv den tjeneste og forbedre dine færdigheder, ved at få den rette hjælp fra disse livsstilslydbøger.

Drop opdragelsen på lydbog – Nyttig information til forældre fra anerkendt familieterapeut

I denne lydbog om opdragelse får du en masse tips og tricks om hvordan du, som forældre, navigere dagligdagen med småfolket. Du får en uundværlig indsigt i hvordan tonen i hjemmet er alt afgørende for stemningen eller hvordan du som forældre vedligeholder den autoritære status, men samtidigt ikke krænker barnet. Fie Hørby har med denne lydbog, givet et kvalificeret bud på hvad moderne opdragelse burde indeholde.

Smertefri fødsel på lydbog – Anja Bay metoden

I denne lydbog så får du en nødvendig indsigt i fødeteknikker til en aktiv fødsel, som der formindsker angsten og behersker smerten. Det spiller ingen rolle om det er dit første barn eller om du skal føde for fjerde gag, da disse fødeteknikker ville hjælpe dig med at komme styrket og bevidst igennem forløbet. Bogen er anerkendt af danske jordemødre og har hjulpet mere end femtusind kvinder føde.

7 gode vaner på lydbog – En af verdens mest hørte management lydbøger

Denne lydbog har til funktion at gøre dig, til en bedre leder. Hvordan skal du kunne lede andre før at du kan lede dig selv? Med denne lydbog får du den nødvendige indsigt, opdelt i syv punkter om hvordan du bliver en bedre leder, som du kan sætte i praksis. Skab den rette synergi, vær proaktiv og gør det første først, er blot et udkast af punkterne.

Lev mere tænk mindre på lydbog – Slip fri for nedtrykthed og depression

Hvordan tackler du dine dårlige stunder, nedtrykte dage og kriser? I disse episoder, så taler vi om dem, bearbejder dem og analysere hvordan vi kommer ud af den funk. Ifølge denne bog som der tager fat i metakognitiv terapi, så bør sindet tømmes i en si og der skal kun holdes fat i det, som du selv aktivt vælger at holde fast i.

Jytte fra Marketing på lydbog – Sådan anvender du adfærdsdesign

Morten Münster dykker ned i mennesket adfærdsdesign med rygdækning i omfang af 40 års forskning i feltet. Jytte fra marketing er desværre gået for i dag, giver dig den evidensbaseret tilgang til adfærd, som du ville kunne sætte i praksis på arbejdspladsen. Mennesket opfører sig som regel ikke som vi planlægger vores strategier efter.  

Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte på lydbog – romantikkens kemiske mysterium

Det tager kn en femtedel af et sekund for at aktivere hjerneområderne, når man får et forelskelsesrus. I denne bog bliver der præsenteret en række cases, demonstreret hvordan og hvorfor kærligheden indbyggede uoverensstemmelser samt konflikter. Få et psykologisk indblik i kærlighedens dynamik.

Kunsten at være ligeglad på lydbog – En anderledes lydbog om personlig udvikling

Denne lydbog er en anderledes fortolkning af en selvhjælpsbog. Mark Manson argumenterer for at man bare skal sige pyt meget mere end hvad man normalt ville gøre. Liver er et minefælt for problemer og fra tid til anden, så træder man på en af minerne, tricket er at finde ud af hvad der er vigtigt for dig og hvilke du bare kan sige pyt til.

Alt godt fra Havana på lydbog – Familien Erichsen på sejltur

Hvis du har set Go’ Aften Danmark så er der en stor sandsynlighed for at du kender til Mikkel Beha. I denne bog følger vi far og søn, på sejlskibet Havana gennem deres sørejse fra Tahiti til København. Alt godt fra Havana lydbogen er opfølgeren på Hej far kære Emil, som er en lydbog der beskriver første del af deres rejse over Atlanten.

Ikke til forhandling – Livets ligning på lydbog – Chris McDonald med stof til eftertanke

Mennesket har aldrig haft bedre levevilkår, både fysisk og mentalt, men hvorfor bliver flere og flere af os så syge, stressede og får angst. Chris McDonald forklarer os om hvorfor mennesket træffer de valg som vi gør og han inspirerer os med at opfordre os til at se på os selv med nye øjne, så vi kan tænke og opfatte os selv anderledes. 

Det kreative samfund på lydbog – Hvordan vesten vinder fremtiden af Lars Tvede

Hvordan kan kreativitet forme en bedre fremtid for vores civilisation? Hvis du ønsker den rette indsigt i, hvilken forskel kreativitet kan gøre, så er denne bog det helt rette sted at starte. Lars Tvede udforsker og undersøger menneskets historie og hvorfor lige vesten er så godt stillet til fremtiden, hvor det tidligere har været islamiske og kinesiske folkefærd, der har været på banen.

Ét liv Én tid Ét menneske på lydbog – Etik og moralfilosofi i bedste forstand

Morten Albæk som der er uddannet historiker og filosof stiller de helt banebrydende spørgsmål til dig om dit arbejdsliv. Ifølge forfatteren farer flere og flere af os vild i livets gang. Det er en illusion at livet kan opdeles efter arbejdsliv og privatliv, i denne bog bliver der forklaret og analyseret på netop denne teori af Morten Albæk.

Dr.Zukaroffs testamente på lydbog – En bog om menneskehjernen

Peter Lund Madsens bog er et unikt værk. Historien om Dr.Zukaroff fantastiske skæbne bliver beskrevet her. Lund Madsen har lavet en rammehistorie der får det svære stof, til at blive formidlet sådan så enhver person kan følge med i denne lydbog.

Scroll til toppen