Billede af en kvinde der sidder og lytter til en roman på lydbog

De bedste romaner på lydbog

Her finder du et stort udvalg af de mest populære romaner på lydbog.

Her finder du et stort udvalg af nogle af de bedste romaner på lydbog. Romaner er helt fantastiske til, når det bliver mørkt udenfor og man har lavet en dejlig kop kaffe. Der er romaner til en hver smag, da genren er så bred og kan indeholde alt mellem himmel og jord, som for eksempel socialrealisme romaner, romantiske romaner eller klassisk historiske romaner.

Skab dig det bedst mulige overblik med årets mest populære romaner på lydbog. Læn dig tilbage og nyd din favorit blive oplæst for dig.

Dronningeofret på lydbog – De gyldne laurbær på lydbog

Dronningeofret byder os på en politisk thriller af høj kaliber. Religion bliver hurtigt indblandet, da en spidskandidat fra et politisk parti, bliver truet af en anden religionsgruppe. Kandidaten er erfaren til fingerspidserne og ved at den ønskede status har sin pris. Derudover lider vores hovedperson af en sygdom, som er langt mere frygtende end de religiøse trusler.

Føtexsøen på lydbog – Underholdende roman om mønsterbryderen Lene

I denne roman på lydbog følger vi Lene som til dagligt arbejder som kassedame i Føtex. I sin fritid arbejder hun på sin debutroman, som der ikke skal handle om hendes privatliv. Det går ikke supergodt med eksekveringen af ideen om bogen. Derudover er der også problemer med kæresten, der syntes at Lene er lidt latterlig og uambitiøs.

Alfabethuset på lydbog – Krigsroman af Jussi Adler-Olsen

Alfabethuset tager sted under anden verdenskrig og følger to engelske piloter ved navn Bryan og James. Deres fly bliver skudt ned over Tyskland og de to piloter må gøre alt hvad de kan for at undslippe en patrulje SS-folk. Denne historiske thriller indeholder blandt andet en flugt på tog, et sindssygehospital og tyske hundepatruljer.

Hundehoved på lydbog – Vinder af Romanprisen på lydbog

I Hundehoved følger vi tre generationer af en familie der starter i det norske, men som der ende i det danske. Asger vender retur for at besøge sin bedstemor der er på sine sidste dage. Bedstemoren er familiens historiefortæller og nu er det op til Asger at samle informationerne og sammensætte puslespillet om slægten.

Uendelige verden på lydbog – Historisk fiktion

I denne lydbog følger vi de fire børn Merthin, Caris, Gwenda og Ralph da de en skæbnens dag bevæger sig ind i en mystisk skov og vidner noget mærkværdigt. Du oplever to gigantiske begivenheder i denne lydbog i form af hundredsårskrigen og den sorte død. Kingsbridge er endnu engang i centrum af Ken Folletts spændende fortællinger.

London kalder på lydbog – Anden verdenskrig neglebider

London kalder byder på en historie, som der finder sted under anden verdenskrig. I en lille flænge i det jyske finder den unge mand Harald Olufsen en tophemmelig tysk operation, som det lykkes ham at snige sig ind i og dokumentere. Han ved udmærket godt hvor risikabelt det er at våge sig derind, men at der også findes vital information i installationen.

Rosens navn på lydbog – Uhyggelig italiensk renæssance klassiker

I denne debutnovelle af Umberto Eco som der finder sted i 1327 i et lille kloster. Her følger vi munken Broder William og hans lærling Adso, som der er kaldt ind til at opklare et mord blandt munkene. Denne klassiker gjorde Umberto Eco verdensberømt, næsten fra den ene dag til den anden. Hovedtemaerne kan opsummeres som religiøse magtkampe og sociale udvikling.

Scroll til toppen