Billede af et gerningssted

Lyt til gode krimi lydbøger

Krimibøger er en stigende popularitet i danskernes hjem og flere borgere elsker at hører krimi lydbøger. Det ligner ikke, at trenden er på vej væk i nær fremtid og krimierne bliver pumpet ud af forlagene til os læsere. Flere kendte værker er blevet filmatiseret til tv-serier og nogle er endda blevet til film. Derudover findes der også et utal af krimi podcast, som er steget det sidste lange stykke tid. Hvilket udvider universet af krimier enormt.

Giv de danske krimier en chance og forsvind ind i lydbogens univers. Lyt til lydbøgerne når du er på vej til arbejdet eller når du lige ordner det praktiske derhjemme. Krimier giver dig og din dagligdag, den spænding, som du normalt ikke ville få. Her er en håndfuld nøje udvalgt populære lydbogs krimier.

Kaninjægeren på lydbog – Krimi lydbog af Lars Kepler

Klassisk Nordic Noir når det er bedst. Forfatterparret også kendt som Lars Kepler, har endnu engang leveret fra højeste hylde. I kaninjægeren bliver Joona Linna og Saga Bauer sat under en opklaring af et mord, der får Säpo til at opfatte sagen som et attentat mod en højt stående politiker. Jagten på den hovedmistænkte får parret ud på forskellige stier og sætter dem i prekære situationer.

Ulykkesfuglen på lydbog – Camilla Läckberg lydbog

Camilla Läckberg gør det igen, hun rammer sømmet på hovedet med denne topklasse krimi. Fjällbacka-beboerne står overfor nye udfordringer og må kæmpe med strider og konflikter, når et realityprogram og deltagerne fra omtalte program ankommer til den lille svenske flænge. Betjentene Hanna og Patrik må sammen knække koden om et trafikuheld, samt briste sig med tålmodighed.

De Frosne Flammer på lydbog – Niels Oxen lydbogsserien

Niels Oxen krimierne er ren krimi guld. I denne lydbog følger vi Oxen i et hæsblæsende tempo, da mange antager at han er gået bort i en ulykke på havet, men i virkeligheden, så er han helt andetsteds. Endnu en besværlig opgave skal Oxen nu redde sig ud af, men hvordan klarer den erfarne krigsveteran sig? Find ud af det i denne anmelderroste krimi af Jens Henrik Jensen.

Drengen i Kufferten på lydbog – Kaaberbøl og Friis Lydbogsserie

Nina Borg er sygeplejerske og arbejder til dagligt med psykisk udfordret mennesker. Nina finder en dag, en kuffert med en dreng i og det får store konsekvenser for sygeplejersken, som intet aner om hvad hun nu har rodet sig ud i. Nina er dog vant til en verden hvor afpresning, menneskesmugling og mishandling har påvirket dem hun tager sig af på arbejdet.

Inferno på lydbog – Klassisk Dan Brown lydbog om Robert Langdon

I Inferno følger vi endnu engang forskeren Robert Langdon, som sættes på prøve og bliver udfordret på bedste vis. Denne gang er det i hjertet af Italien, nemlig Rom og Firenze. Sammen med en ung læge, skal Robert nu opklare mysteriet i denne lydbog, og det tager sine drejninger som vi kender dem fra tidligere Dan Brown romaner. 

En Hellig Alliance på lydbog – Ekstremt spændende historisk krimi lydbog

En hellig alliance byder på en episk historisk roman om Eva Kartz. Den tidligere journalist Eva får vækket sin journalistiske sanser fra dvalen, efter at hun får rettet sin opmærksomhed på en tegning som der ikke giver mening for hende. Følg denne magtkamp mellem kongehusene og se hvem der i sidste ende, får triumfen.

Hypnotisøren på lydbog – Lars Kepler lydbog

Her følger vi kriminalkommissæren Joona Linna endnu engang. Linna bliver sat overfor adskillige udfordringer, som han skal løse. Kriminalkommissæren inddrager hypnotisøren kendt som Erik Maria Bark, som der skal hjælpe ham med at komme videre i sagen. Denne lydbog byder på top krimi, som der dykker ned i det dystre mørke.

Scroll til toppen