Billede af en drage fra Fantastiske Skabninger

Fantastiske Skabninger på lydbog

Er du kæmpe fan af fantasy verdenen, og er helt opslugt af Harry Potter universet? Så er Fantastiske Skabninger på lydbog en klar anbefaling. ”Fantastiske Skabninger” er en must-read fantasy bogserie, som er skrevet af den anerkendte forfatter J.K. Rowling, kendt for hendes succesfulde Harry Potter serie. Lydbogen er en prequel af Harry Potter og præsenterer en verden fyldt med hemmelige og fascinerende magiske væsner.

Hvad handler Fantastiske Skabninger på lydbog om?

Fantastiske Skabninger er en serie af fantasy lydbøger skrevet af J.K. Rowling, forfatteren som også har skrevet Harry Potter bøgerne. Bøgerne er en spin-off og en prequel til Harry Potter serien. I bøgerne følger man Newt Scamander, som er magizoolog. Han rejser verden rundt for at undersøge- og beskrive Fantastiske Skabninger.

Denne bemærkelsesværdige bogserie, indeholder beskrivelser og historier om mange forskellige typer af skabninger – alt lige fra drager og græshopper til elvere og orkere. Bogen forklarer tydeligt hvordan interaktionerne mellem mennesker og magiske væsner kan være svær

Fantastiske Skabninger og hvor de findes – Fantastiske Skabninger 1 på lydbog

Fantastiske Skabninger og hvor de findes, er den første bog i bogserien Fantastiske Skabninger. Bogen foregår omkring 80 år før Harry Potter træder ind på Hogwarts for første gang. Vi følger den unge Newt Scamander, en britisk magizoolog, som har rejst verden rundt i årevis for at undersøge og studere Fantastiske Skabninger, dette gør at han har et meget veludført katalog med Fantastiske Skabninger, som senere bliver en tekstbog for de studerende for de studerende på Hogwarts. Han har en hemmelig kuffert, der indeholder en række skabninger, han har samlet under sin rejse. Han besøger New York som det sidste stop på hans rejse, dog bliver hans besøg ikke som planlagt. En del af hans indsamlede skabninger slipper ud af kufferten og skaber problemer i byen. Newt må derefter arbejde sammen med en gruppe magiske folk i byen, inklusiv den unge troldmand Jacob Kowalski og de to søstre Tina og Queenie Goldstien, for at fange de Fantastiske Skabninger og genoprette orden.

Samtidig er der en stor konflikt mellem muggels (almindelige mennesker uden magiske evner) og den magiske verden, da der er en stor efterforskning i gag for at finde en farlig troldmand, som også er kendt for at være den mørke troldmand. Newt og hans nye venner bliver trukket ind i denne konflikt og deres handlinger kan have stor indvirkning på udfaldet.

Bogen er fyldt med fantasi, eventyr og humor. Det er en rigdom af væsner beskrevet i bogen, hver med deres unikke evner og egenskaber, samt en interessant historie om kampen mellem godt og ondt.

Fantastiske Skabninger: Grindelwalds forbrydelser – Fantastiske Skabninger 2 E-bog

I denne Fantastiske Skabninger Grindelwalds forbrydelser følger vi Albus Dumbledore og hans tidligere elev Newt Scamander, som forsøger at stoppe den meget magtfulde mørke troldmand ved navn Gellert Grindelwald fra at opnå verdensherredømmet i New York. Det lykkedes dog Grindelwald at flygte, samtidig lykkedes det ham også at samle tilhængere, som støtter hans planer om overtagelse af verden og udslettelsen af samtlige muggels (ikke magiske væsner).

Bogen indeholder også flere flashbacks, der afslører fortiden mellem Dumbledore og Grindelwald, og deres tidligere forhold. Newt og Dumbledore har nu en stor opgave forude mod mørkets stærkeste troldmænd. Det viser sig, at de var nære venner i deres ungdom, men deres relation forsvandt efter en alvorlig uenighed og knoflikt . Dette fortæller også om en hemmelighed og tragisk begivenhed i deres fortid, som har haft en dyb indvirkning på Dumbledore.

Bogen er fyldt med action, intriger og spænding. Der er flere kampe og konfrotationer mellem de gode og de onde kræfter, og en lang række af interessante karakter introduceres. Inklusiv flere af Grindelwalds tilhængere og modstandere. Der er også flere afsløringer om fortiden og hemmeligheder i den magiske verden og hvordan det påvirker nutiden og fremtiden.

Barden Beedles eventyr – Fortællinger om Barden Beedles lydbog

Som enhver dedikeret Harry Potter fanatiker ved, er der et hav af bøger om fortællinger i Hogwarts bibliotek. Barden Beedles eventyr – Fortællingen om Barden Beedles er en samling korte historier som J.K Rowling har skrevet. Bogen belyser fem forskellige eventyr, der er kendt og elsket af troldmændene i Harry Potter universet. Historierne er skrevet af den legendariske troldmand Barden Beedle, og de er ofte brugt som eksempler i lektioner på troldmandsskolerne.

Alle historierne er unikke og fortæller om forskellige eventyr og lektioner, fra at lære at være taknemmelig og generøs at bekæmpe dit eget ego og frygt, til at lære acceptere konsekvenserne af dine egne handlinger. Eventyrene er også fyldt med humor og magi, de er således både underholdende og lærerige.

Bogen introducerer også en række nye karakter og elementer i den magiske verden, det er dog også en god kilde til baggrundsinformation og kulturelle referencer, der er nævnt i Harry Potter serien.

En af historierne som du helt sikkert har hørt om, er den om de tre magiske brødre, som der senere hen får en helt speciel rolle for Harry Potter og hans kompagnoner.

Scroll til toppen