Billede af et stort fodbold stadion som Zlatan Ibrahimovic har spillet på

Anmeldelse af Jeg er Zlatan Ibrahimovic lydbog

Er du fodboldinteresseret og har lyst til at høre om nogle af de største bedrifter man kan opnå i fodbold verden? Så skal du lytte denne fremragende biografi ”Jeg er Zlatan Ibrahimovic”.


Billede af fodbold spilleren Zlatan Ibrahimovics sko

Hvad handler Jeg er Zlatan om?

”Jeg er Zlatan” er skrevet i samarbejde med en journalist ved navn David Lagercrantz og giver et indblik i Zlatan Ibrahimovic’s liv og karriere.

Bogen er en åben og ærlig fortælling om Zlatans vej til succes, fra hans tidligere år i Malmö til hans nuværende status, som en af verden mest berømte og succesfulde fodboldspillere.

En af de ting, der gør bogen så interessant, er Zlatans formidling af hans liv og karriere. Han deler både hans triumfer og nederlag, og hans personlige kampe og udfordringer. Han er ikke bange for at være ærlig om hans fejl og hvad han har lært af dem.

Bogen er også rigtig godt skrevet og meget indbydende at lytte til, selv for dem, der ikke er så fodbold engagerede. Bogen giver også et indblik i Zlatan som person, ikke kun som en fodboldspiller, og hans kamp for at nå sit mål om at blive en af de bedste i verden.

Det er dog også en rigtig god bog for fodboldfans og dem, der er interesserede i at lære mere om Zlatan Ibrahimovics liv og karriere. Bogen lægger også vægt på en masse inspiration og motivation. Hvis du har brug for at blive motiveret til at opnå det helt store mål eller dine vildeste drømme, så er Jeg er Zlatan, en bog du skal give dig i kast med.

Samlet set er det en rigtig god og underholdende bog, som vi klart kan anbefale at lytte til.

Forfatter: Zlatan Ibrahimovic & David Lagercramtz
Antal bind: 1 og 1 film

Er “Jeg er Zlatan” ægte?

Du spørger måske dig selv “er “Jeg er Zlatan” en ægte beretning” og der kan vi efter ovenstående bekræfte, at ja den er ægte, og ikke mindst en rigtig god bog at lytte på. Det er en man bliver revet med af, da den er meget motiverende og inspirerende at lytte til.

”Jeg er Zlatan Ibrahimovic” er en selvbiografi som er skrevet af den svenske superstjerne, i samarbejde med journalisten David Lagercrantz. Bogen fortæller om Zlatans liv og karriere, fra hans multietniske opvækst i Malmö til, en af verdens mest berømte succesfulde fodboldspillere.

Han beskriver også hans kamp for at blive en anerkendt fodboldspiller. Derudover fortæller han også om sine år i tidligere klubber som Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, PSG og Manchester United.

Bogen er skrevet i en ærlig og åben tone, som giver en meget medrivende følelse når man lytter til den. Zlatan deler både hans triumfer lige så vel som hans nederlag. Han er ikke bange for at ærlig om hans fejl og hvordan han har lært af dem. Dog er bogen også spækket med Zlatans legendariske selvtillid, arrogance og hans unikke humor.

Hvor kan du lytte til “Jeg er Zlatan”

Leder du efter et sted at lytte til “Jeg er Zlatan” på lydbog, kan du være helt rolig. Lydbogen om Zlatan findes nemlig på mange af de velkendte lydbogsapps, så du kan lytte til historien om Zlatan mens du er på farten, pendler til arbejde eller er på en løbetur. Du kan lytte til Jeg er Zlatan på følgende lydbogsapps:

  • Lydbogs appen Saxo
  • Lydbogs appen BokBeat
  • Lydbogs appen Mofibo
  • Lydbogs appen Podimo
  • Lydbogs appen Nextory

Som du kan se, er der kan du lytte til “Jeg er Zlatan” på mange forskellige lydbogsapps. Hvilken lydbogsapp du foretrækker er naturligvis helt op til dig selv. Hvilken lydbog der passer dig og dine præferencer bedst, kan du læse meget mere om her på Audiobogen.dk.

Scroll til toppen