billede af her går det godt podcast og en mikrofon

Her går det godt podcast

Her går det godt er en dansk podcast, der fokuserer på at bringe nyheder til livs. Samtidig med at skabe en hyggelig og positiv energi til lytterne. Espen Bjerre og Peter Falktoft, er de to højtelskede værter, som både informere og deler ud af skønne nyheder fra Danmark, men også fra verden. Podcasten henvender sig til alle, der ønsker at blive mere oplyst. Samtidig med at man får et sjovt take på, hvad der er sket den seneste uge.

Det, der gør “Her Går Det Godt” unikt, er den personlige tilgang til emnerne. Værterne taler åbent om deres egne erfaringer i mediebranchen, så man får også et indblik i hvad de to mediedarlings har opnået. Når man lytter til podcasten, får man ikke blot et indblik i hvad der sker i Danmark, men også hvordan man selv har det. Da de to formidable værter, skaber en helt fantastisk atmosfære. Man føler ikke at der er holdninger og meninger der bliver sat overhovedet på en, men der bliver skabt en tankegang til at danne sine egne holdninger.

Denne sjove podcast har en afslappet og imødekommende atmosfære, der får lytteren til at føle sig velkommen og inkluderet. Samtidig er den fyldt med praktiske tips og råd, der kan hjælpe lytteren med at forbedre skabe egne meninger og holdninger.

Et af de bedste aspekter ved “Her Går Det Godt” er, at den tager en holistisk tilgang til livsstil og personlig udvikling. Podcasten dækker en bred vifte af emner, herunder karriere, økonomi, sundhed, og meget mere.

I alt er “Her Går Det Godt” en inspirerende og motiverende podcast, der giver lytteren en positiv oplevelse og mange nyttige tips og råd.

Hvor mange lyttere har “Her går det godt” – podcasten?

Antallet af lyttere kan variere meget fra podcast til podcast, det kan det fordi det afhænger af mange forskellige faktorer. Det kan f.eks. være popularitet, platform, og udgivelsesfrekvensen. Men vi kan dog konkludere ud fra deres seneste udtalelse, at der er omkring 110.000 lyttere om ugen. Nogle uger har det dog været op over 150.000, så det er en ret populær podcast. Det er de fordi det er en af de podcast, som er helt fantastiske at lytte til. Fordi de har en rigtig god måde at få humor ind i nyheder.

De to enestående værter, har været i gang med at optage siden 2016. Efter de udgav deres første afsnit i december 2016, har de samlet en stor bunke fans, og udgivet langt over 400 afsnit. Hvilket også gør denne podcast er tilgængelig for alle, og kan lyttes til på de fleste podcast apps.

Scroll til toppen