De mest populære børnelydbøger lige nu

Står du og mangler en godnathistorie til dit barn? Eller måske bare lidt inspiration til hvilke lydbøger som du gerne vil høre med dit barn? Så har vi her fundet en række forskellige børnelydbøger, som kunne være en god godnathistorie, eller bare en god bog at få dine børn til at dykke ned i, mens i er på farten.

Sigurd fortæller Danmarkshistorie på lydbog

Sigurd Barrett kender vi alle sammen fra Sigurds bjørnetime. Sigurd fortæller i denne lærerige lydbog om danmarkshistorien på et niveau i børnehøjde. I denne børnebog om landets historie fortæller Sigurd om det 130 tusinde årige historiske forløb, helt tilbage fra istiden til nutiden.

Denne lydbog er utroligt underholdende men indeholder også rigtig god og nyttig faglig viden på et børne niveau, der nemt kan forstås. Lydbogen har en tildens til at vække en interesse i børn og give dem en sult efter mere viden om Danmark og landets historie.

Kaninen der så gerne ville sove på lydbog

Denne lydbog er en innovativ måde til at få dit barn til at falde i søvn på. Lydbogen er skrevet af den svenske adfærdsforsker og forfatter Carl-Johan Forssén Ehrlin og oplæst af Las Thiesgaard, der gør et fænomenalt godt stykke arbejde. Lydbogen handler om den verdenskendte kanin ved navn Kalle Kanin og Kalle han kan ikke sove, selvom han virkelig gerne ville det.

Denne her moderne version af en godnathistorie bruger en helt anderledes måde at formidle og at fortælle på, som der hjælper dit barn til at slappe hurtigere af også at falde i søvn på. Lydbogen er især god til anvendelse i hjemme til godnat læsning eller i daginstitutioner når det er tid til børnenes middagslur.

Bamse – Slut prut godnat på lydbog

I denne lydbog hører vi 32 dejlige godnathistorier fortalt af gode gamle Bamse som vi kender ham fra Bamse og Kylling, som der fortæller os om hans oplevelser med Kylling, Ælling, Luna og Aske.  Vi får fortalt om alle de klassiske steder fra Bamse og Kylling som Bamses lille hytte, hans lillebitte billedbog og Bamses hule.

Når det bliver aften og Bamse skal til at sove, så sætter han sig i sin bløde lænestol og læser højt for sig selv, om alle de morsomme og sjove ting som der sker til dagligt i den hemmelige skov. Bamses favorit bog med godnathistorier hedder Slut Prut Godnat, for det slutter Bamse altid af med når han er færdig med sine godnathistorier.

Elefanten der så gerne ville sove på lydbog

Denne lydbog er opfølgeren på den første godnathistorie lydbog af Carl-Johan Forssén Ehrlin som der er beskrevet længere oppe i indlægget. I denne lydbog er der samme nye søvnhjælpsteknik, men som der nu er forbedret og finpudset. Du kan roligt glæde dig til at afspille denne fine lydbog om Ellen Elefants rejse gennem den magiske skov, som der hurtigt ville få dit barn til at falde i søvn.

Lydbogen er velegnet til børn i 2,5-årsalderen til 9-årsalderen, men større børn kan også have glæde af den. Carl-Johan syntes at det er fantastisk at hjælpe nogle af de børn som der har det alvorligt svært med at sove og ved at falde i søvn.

Scroll til toppen