Billede af en Mikrofon fra Hva så podcasten

Hva så? podcast

Hva Så? er en dansk podcast, hvor den populære standupkomiker Christian Fuhlendorff er vært. Podcasten blev lanceret i 2017 og har siden da vundet stor popularitet i Danmark. I hver episode går Christian en tur og har samtaler med en kendt gæst om deres karriere, liv og interesser. Der er fokus på humor og underholdning, men også mere seriøse emner som f.eks. mentale helbred og livets store spørgsmål.

Hva så? – en alsidig og hyggelig podcast

Christian er kendt for sin afslappede og uformelle stil, og det afspejler sig også i podcasten. Han lægger stor vægt på at skabe en hyggelig stemning, hvor der er plads til sjov, ballade og gode historier. Som regel begynder hver episode med en kort snak om den seneste tid, og hvordan det går med Christian og hans gæst. Herefter går de i gang med at tale om emnet for dagen, som kan variere fra alt mellem himmel og jord.

En af de ting, der gør Hva Så? podcast til en særlig god podcast. Er de mange kendte gæster, som Christian har haft med i programmet. Blandt de tidligere gæster finder man f.eks. standupkomikere som Simon Talbot og Anders Matthesen, musikere som Mads Langer og Burhan G, og skuespillere som Andrea Vagn Jensen og Danica Curcic. Der er med andre ord tale om en alsidig og spændende gruppe af mennesker, der alle har noget interessant at fortælle.

Sjov og tankevækkende podcast

Selvom der er fokus på humor og underholdning, er der også plads til mere seriøse samtaler i Hva Så? Christian og hans gæster taler f.eks. ofte om mentale helbredsproblemer, og hvordan det kan være svært at tackle stress, angst og depression. De diskuterer også livets store spørgsmål, som f.eks. hvad meningen med livet er, og hvordan man kan finde lykke og tilfredshed.

Alt i alt er Hva Så? en fantastisk podcast, der både er sjov, hyggelig og tankevækkende. Christian er en dygtig og erfaren vært, der formår at skabe en god stemning, uanset hvem han taler med. Hvis du leder efter en god podcast at lytte til, kan jeg varmt anbefale Hva Så? podcast.

Billede af en Mand der lytter til hva så podcast

Christian Fuhlendorffs andre podcasts

De andre podcasts, som Christian har været vært på eller medvirket i, dækker et bredt spektrum af emner, fra litteratur og filosofi til samfundsvidenskab og historie. Som vært formår Christian at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære i studiet, samtidig med at han udfordrer sine gæster og lytterne med kloge spørgsmål og refleksioner. Uanset om du er på udkig efter noget sjovt og underholdende eller noget mere informativt og oplysende, så er der helt sikkert en Christian Fuhlendorff podcast, der vil falde i din smag.

Christian Fuhlendorffs podcast om rollespil

Stemmernes tårn er en podcast, som Christian har lavet fordi han er en meget fantasifuld mand. Podcasten handler om et bordrollespil, som hedder Dungeons and Dragons, hvor Christian er dungeon master. Der bliver inviteret 4-6 kendte danskere ind og spille spillet. Herefter er der ikke nogen plan, det handler bare om de 4-6 medspillere som fortæller og forklare om hvad de gør i spillet. Det er en meget fed måde at høre podcast på, da der kommer mange sjove vendinger og mange fede ordspil. Derudover er Stemmernes tårn fyldt med mange forskellige sjove personer, som f.eks. Brian mørk og Timmi Søndergaard. I podcasten får man mulighed for at høre nogle fantastiske sjove og kloge mennesker dele deres passion for en sjov og eventyrlig podcast.

Hva så? forklare alt – podcasten der forklare komplekse problemer

Hva Så? Forklare Alt er en spin-off podcast til Hva Så? Hvor Christian inviterer forskellige eksperter i studiet for at få en dybere forståelse af nogle af verdens største og mest komplekse problemer. Emnerne spænder vidt fra klimaforandringer til international politik. Christian er ikke bange for at stille spørgsmål og udfordre eksperterne på deres viden og holdninger. Podcasten er både interessant og underholdende og giver lytterne mulighed for at lære mere om verden, samtidig med at de griner og hygger sig.

Begge disse podcasts viser, at Christian Fuhlendorff er en utrolig alsidig og en talentfuld vært og komiker. Han er ikke bange for at udfordre sig selv og prøve nye ting, og det har resulteret i nogle fantastiske podcast-projekter. Christian er kendt for sin unikke humor og kreative tankegang, og det er noget, der skinner igennem i alle hans projekter.

Alt i alt er Christian Fuhlendorff en af Danmarks bedste og mest talentfulde komikere og værter. Hans podcasts er absolut værd at lytte til. Uanset om du er på udkig efter noget sjovt og underholdende eller noget mere informativt og oplysende. Er der helt sikkert en Christian Fuhlendorff podcast, der vil falde i din smag.

Scroll til toppen