Billede af Et Tv-program optagelser med Hans Pilgaard

Anmeldelse af Hans Pilgaard – Støj og fortielser

Kunne du godt tænke dig at lytte til en livbekræftende fortælling om en populær tv-vært, som har haft et liv med op- og nedture? Dog har Hans altid holdt fast i sin tro på, at livet er værd at leve.


Billede af Rejseprogrammet "Mit Frankrig" med Hans Pilgaard

Hvad handler Hans’ fortælling om?

Hans Pilgaard er en kendt dansk tv-vært, der har underholdt danskerne i mange år. I hans selvbiografi, Støj og fortielser, deler han sin livshistorie og beskriver, hvordan han blev en af ​​de mest populære værter i Danmark.

Bogen tager lytteren med på en rejse gennem Pilgaards liv, der begyndte i Blovstrød i 1963. Han fortæller om sin barndom, skoletid og tidlige karriere, hvor han startede som journalist og vært på TV 2 Nord og TV2 Danmark.

Pilgaard deler også personlige oplevelser fra sit liv, herunder hans kamp mod kræft og hans rolle som en god kæreste. Han beskriver, hvordan hans liv har været præget af både op- og nedture, men at han altid har holdt fast i sin tro på, at livet er værd at leve.

Bogen indeholder også anekdoter og historier fra Pilgaards tid som vært på forskellige tv-programmer, herunder Hvem vil være millionær og Go’ aften Danmark. Han fortæller om de udfordringer, han har stået over for som vært, og om hvordan han har lært at håndtere pres og stress.

Som en livsbekræftende fortælling er Støj og fortielser en inspirerende læsning for alle, der søger motivation til at overvinde udfordringer og finde lykke i livet. Bogen er også en interessant indsigt i, hvordan tv-branchen fungerer, og hvordan man kan opnå succes inden for mediebranchen.

Pilgaards biografi er en velskrevet og god at lytte til, den er skrevet i en personlig og letforståelig stil. Hans’ ærlige fortælling og positive tilgang til livet gør bogen til en opløftende og inspirerende oplevelse for enhver lytter.

Anmeldelse af Støj og fortielser

En ærlig og rørende selvbiografi

Støj og fortielser er en ærlig og rørende selvbiografi skrevet af den kendte tv-vært Hans Pilgaard. Bogen er skrevet med stor indsigt og ærlighed omkring Pilgaards liv, fra hans opvækst i provinsen, til hans karriere som tv-vært og de personlige udfordringer, han har stået overfor.

En af de mest interessante aspekter ved bogen er den måde, hvorpå Pilgaard beskriver støjen som en konstant faktor i sit liv. Han fortæller om, hvordan han har kæmpet med tinnitus og hyperacusis, og hvordan støj har påvirket hans liv og karriere. Hans’ beskrivelser af den konstante støj og de udfordringer, den har ført med sig, er både rørende og tankevækkende.

En fortælling om personlige udfordringer

Bogen er også en fortælling om personlige udfordringer. Pilgaard beskriver åbent og ærligt de personlige problemer, han har stået overfor, herunder hans kamp med alkoholisme og depression. Han skriver med stor indsigt om, hvordan han har arbejdet med at overvinde disse udfordringer. Han beskriver også hvordan hans liv har ændret sig som følge heraf.

Men alt i alt er Støj og fortielser en rørende og inspirerende selvbiografi, der fortjener at blive læst af alle. Pilgaards ærlige og følsomme skrivestil gør bogen til en unik og personlig læseoplevelse, som man sent vil glemme. Bogen er ikke kun en fortælling om støj, men også om personlige udfordringer og den styrke, det kræver at overvinde dem.

Hvor kan man lytte til Hans Pilgaard Støj og fortielser

Leder du efter et sted at lytte til Støj og fortielser på lydbog, kan du være helt rolig. Lydbogen om Hans findes nemlig på mange af de velkendte lydbogsapps, så du kan lytte til historien om Hans mens du er på farten, pendler til arbejde eller er på en løbetur. Du kan lytte til Støj og fortielser på følgende lydbogsapps:

  • Lydbogs appen Saxo – 7 timer, 47 minutter
  • Lydbogs appen BokBeat – 7 timer, 47 minutter
  • Lydbogs appen Mofibo – 7 timer, 47 minutter
  • Lydbogs appen Podimo – 7 timer, 47 minutter
  • Lydbogs appen Nextory – 7 timer, 52 minutter

Alle apps bruger Hans Pilgaard selv til at læse bogen op, her får man den fulde oplevelse af Hans. Dette gør også at bogen får den helt rigtige formidling, og det gør hele oplevelsen mere personlig.

Der er mange forskellige lydbogsapps der udbyder denne fantastiske lydbog. Hvis du har nogle præferencer, så gå ind og se hvad du synes er bedst. Hvis du gerne vil finde ud af hvilken app der passer dig? Så læs mere om de forskellige apps her.

Scroll til toppen