Hør Harry Potter på lydbog – Træd ind i det magiske univers

Hør Harry Potter lydbog hvor end du befinder dig og hvornår som helst. Oplev det magiske univers skabt af den anerkendte forfatter J.K. Rowling, som der udgav den første Harry Potter bog i 1997, der siden hen er blevet til en bogserie på hele 7 bøger og 8 film.

Harry Potter er den perfekte lydbogsserie for hele familien. Følg Harry, Hermione og Ron på adskillige eventyr, der byder på alt fra kærlighed, bekæmpelsen af det onde og helt centralt, hvordan en dreng går fra barn til at træde ind i de voksnes rækker.

Læn dig tilbage og nyd Harry Potter lydbog på dansk

Harry Potter er en bogserie for hele familien, den kan høres af både børn og voksne, uanset om du fortrækker at lytte med på dansk eller om du fortrækker originalen på engelsk, så finder du dem her. Den danske version af Harry Potter lydbøgerne er oplæst af Jesper Christensen, som virkelig forstår at forvandle en stue eller ens soveværelse til spisesalen eller opholdsstuerne på Hogwarts, med sine tryllebundne ord.

Så træd ind i troldmandens univers, men træd varsomt, for man ved aldrig hvad der er derude af magiske væsener. Få hele oplevelsen med Harry Potter lydbog online og nyd adskillige timers underholdning fra øverste hylde.

På denne side får du introduceret de 7 Harry Potter lydbøger, samt en kort beskrivelse om hvor lige netop disse bøger kan høres henne. Hvis du derimod er over muggler-stadiet, så nyd den fantastiske genforening med dette vidunderlige troldmandsunivers. 

Harry Potter og De Vises Sten – Harry Potter 1 på lydbog

I bogseriens første novelle bliver vi introduceret til ’’drengen der overlevede’’, også kendt som Harry Potter. Harry som på nuværende tidspunkt er en baby, bliver overrakt af en langskæggede troldmand til familien Dursley.

Ti år senere, ser vi Harry sammen med familien Dursley, hvor han bor under trappen i et kosteskab og får den helt modsatte opmærksomhed og behandling end hans fætter Dudley får. På Harrys fætters fødselsdag, ser vi virkelig forskelsbehandlingen da Dudley bliver forkælet i form af seksogtredive gaver og en tur i zoologiskhave, og lige netop i den zoologiske have opstår der noget magisk der åbner øjnene op for Harry.

Harry har altid følt at han var anderledes end hans familie, men først efter turen i zoologiskhave går det op for ham, at det måske kan være magisk og det får han bekræftet, efter at brevsprækken, skorstenen og hver en sprække i Dudley-huset, bliver bombarderet af uglepost.

Harry oplever for første gang troldmandsverdenen med Hagrid, da de træder ind på diagonalstræde hvor Harry i helt målløs tilstand ønsker at han havde otte øjne, da der skete noget magisk hvor end han kiggede hen, butikkerne, menneskerne og væsenerne.

Harry kan dog ikke forstå alt den opmærksomhed, som han får grundet hans ar i panden, men det ar gør ham til noget bemærkelsesværdigt i troldmandsverdenen.

Arret symboliserer også noget dystert i det at han helt bestemt ond magtfuld troldmand, har givet ham det. En troldmand hvis navn man ikke må nævne og som ville gøre alt i at få fingrene i Harry Potter.

Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer – Harry Potter 2 på lydbog

Harrys andet år på Hogwarts skolen for troldmænd og hekse starter hektisk ud, for efter en hel sommer med drømme om at vende tilbage til skolen, så høre han intet fra sine venner eller skolen. Dog sker der pludseligt noget pudsigt, i det at en husalf ved navn Dobby mystisk kommer på besøg og fortæller Harry, at han er årsagen til han intet har hørt fra sine venner, da han har stjålet alle brevene og at han virkelig advarer Harry om at vende tilbage til Hogwarts.

Weasley brødrene kommer dog og befrier Harry i en flyvende bil og tager afsted mod skolen. Det som Harry ikke ved, er at hans andet år på skolen kommer til at byde på adskillige farlige væsener og forbandelser han ikke kunne drømme om, før at han oplevede dem.

Harry hører mystisk hvisken på skolen, oplever mørke skove, aggressive træer og en dagbog han finder mørke hemmeligheder i. Harry, ved hjælp af hans venner finder ud af et monster er blevet sluppet løs på skolen og nu er det op til ham, at sætte en stopper for monsteret og redde skolen.

Harry Potter og Fangen fra Azkaban – Harry Potter 3 på lydbog

I denne Harry Potter og fangen fra azkaban lydbog så starter det endnu engang ud med ballade blandt Harry og Dursley familien involveret, det ender ud i at Harry forlader Dursley-huset med sin kuffert i hånden og befinder sig på en kantsten ude på vejen, hvor han ser to lysende gule øjne i en busk overfor ham.

Heldigvis kommer der ham en triple decker bus til undsætning, Harry går ombord på bussen og bliver udsat for noget af en køretur, der ender ud i at han ankommer til Den Utætte Kedel.

 Det hele kulminerer dog da Harry og vennerne tager toget til skole og et mystisk væsen iført hætte og som der gør hele togkupeen frysende kold, får Harry til at besvime. Professor Remus kommer dog Harry til undsætning og jager væsenet væk, men det sætter frygt i Harrys sjæl.

Udover denne episode, så er den berygtede Sirius Black undsluppet troldmandsverdenens maksimumsbeskyttelsesfængsel og han har en hel centralrolle i Harrys forældres død. Nu er det endnu engang op til Harry og hans venner om at finde ud af hvad der forgår på Hogwarts.

Harry Potter og Flammernes Pokal – Harry Potter 4 på lydbog

I den fjerde Harry Potter lydbog starter vi på en kirkegård hvor en skrøbelig figur giver instruktioner til Peter Pettigrew, samme morgen vågner Harry op med smerter i sit ar og det undrer ham, for det har ikke gjort ondt siden sidst han mødte Lord Voldemort.

På skolen er det ikke helt som det plejer at være, da det er tid til en helt speciel turnering for troldmænd og hekse, men ikke hvem som helst kan deltage. Elever fra Hogwarts, Beauxbatons og Durmstrang prøve at tilmelde sig, men i sidste ende er det kun tre elever der bliver udvalgt til at deltage i turneringen, men ved en fejl kommer der et fjerde navn op ved udvælgelsesprocessen og til alles overraskelse står der et helt specielt navn på.

Mørkets kræfter er atter på spil og Harry har fået en ny underviser i forsvaret mod mørkets kræfter i form af Alastor Skrækøje Dunder, som bliver en nøgleperson for Harry i denne lydbog.

Harry Potter og Fønixordenen – Harry Potter 5 på lydbog

Den femte bog i lydbogsserien starter som lyn og torden, da Harrys fætter Dudley bliver hårdt angrebet af en dementor og Harry bliver nødt til at bruge en patronus besværgelse for at redde sin fætter. Harry bliver efter tilfældet stillet for retten i ministeriet for magi, da han har anvendt en besværgelse som mindreårig udenfor magiens verden, men til Harrys forsvar kommer professor Albus Dumbledore.

Det viser sig dog ikke til at være under normale omstændigheder at Harry får lov til at vende tilbage til Hogwarts under, da ministeriet har ansat en af deres egen som underviser. Ministeriet får mere og mere magt over skolen, hvilket betyder at Harry, Hermione og Ron endnu engang må tage sagen i egne hænder.

Harry bliver plaget af de samme visioner om et lokale i ministeriet om magi hele tiden og det sætter han sig for at undersøge med sine kammerater.

Harry Potter og Halvblodsprinsen – Harry Potter 6 på lydbog

I sjette lydbog om Harry Potter, tager vi hul på en historie der starter med Harry der endnu engang skal adaptere sig til at hans verden forandres, da han ved at Lord Voldemort er tilbage og at han er ude efter hævn. Albus Dumbledore opsøger Harry hjemme hos hans onkel og tante, hvor de senere hen tager på besøg hos en troldmand, som Dumbledore ønsker at ansætte på Hogwarts.

Tilbagevendelsen til Hogwarts byder på lidt og hvert for Harry og vennerne. Harry vælger tilfældigvis en bog i sin eliksir klasse, hvori der er skrevet en masse noter og at dens tidligere ejere kaldte sig selv for halvblodsprinsen.

Denne bog gør Harry til en af de bedste elever i klassen, hvilket gør ham til underviserens favorit. Professor Horatio Schnobbevom tager Harry under sin vinge og fortæller ham gamle historier, fra da han tidligere var underviser for sin daværende yndlingselev Romeo Gåde Detlev.

Dumbledore tager Harry ind på sit kontor adskillige gange og lader ham se minder om Lord Voldemort, som der giver Harry en masse indsigt i sin ærkefjende.

Harry Potter og Dødsregalierne – Harry Potter 7 på lydbog

I den afsluttende bog på Harry Potter lydbogsserien, ser vi Harry, Hermione og Ron drage af sted for at klare Dumbledores opgaver, uden at vide hvilke opgaver som han har sat dem for, der må de nemlig selv knække koden. Utallige udfordringer står trioen overfor og de må klare opgaverne en efter en for at sikre sig at overvinde Lord Voldemort. Heldigvis for dem har Dumbledore nået at sende dem hjælp til at løse opgaverne, men det er i sidste ende op til Harry og venerne at løse opgaverne og besejre ondskaben.

Harry har længe kendt sin skæbne om at han en dag skal stå ansigt til ansigt mod sin ærkefjende og hele lydbogen kulminere i en legendarisk duel mellem det gode mod det onde.

Andre lydbøger fra Harry Potter universet

Fantastiske skabninger og hvor de findes – Fantastiske skabninger 1 på lydbog

Fantastiske skabninger og hvor de findes er J.K. Rowlings prequel til Harry Potter bogserien, det forgår 80 år før Harry Potter træder ind på Hogwarts for første gang. I denne lydbog følger vi Newt Scamander, som er en magizoolog der har et utrolig veludført katalog af magiske væsener, som senere hen bliver en tekstbog for de studerende på Hogwarts.

Vi følger således Newt, da han ankommer til New York med sin kuffert fuld af magiske væsener, som han desværre mister, som resulterer i at en masse magiske væsener undslipper ham og at han nu må rydde op, samt fange de undslupne væsener.

Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser – Fantastiske skabninger 2 E-bog

I denne fantastiske skabninger Grindelwalds forbrydelser lydbog følger vi igen Newt Scamander som på nuværende tidspunkt har fanget den magtfulde mørke troldmand med navn Gellert Grindelwald i New York.

Grindelwald truer dog med at slippe løs fra magi ministeriets fangenskab og det lykkedes ham, ligesom det lykkedes ham at samle tilhængere efterfølgende, som der støtter op mod hans planer om overtagelse af samtlige ikke magiske væsener. Newt har nu en stor opgave forude mod mørkets stærkeste troldmand.

Barden Beedles eventyr – Fortællinger om Barden Beedles lydbog

Som enhver dedikeret Harry Potter fanatiker ved, så er der et hav af bøger om fortællinger i Hogwarts bibliotek, denne lydbog er blot en af dem som belyser fem forskellige historier, som man har hørt blive nævnt i Harry Potter bøgerne. En af historierne som du helt sikkert har hørt om, er den om de tre magiske brødre, som der senere hen får en helt speciel rolle for Harry Potter og hans kompagnoner.

Harry Potter og det forbandede barn del 1 og del 2 – Harry Potter og de forbandede E-bog

I denne originale historie af J.K. Rowling, følger vi Harry Potter 19 år efter bog syv. Det har aldrig været nemt at være Harry Potter, og det er ikke ligefrem blevet nemmere nu hvor han er ansat ministeriet for magi og far til tre børn. Ovenikøbet mens Harry kæmper med de ar på sjælen som han har fra sin fortid, så må hans søn Albus, bære en tung byrde som han har arvet fra sin far.

Harry Potter, men hvorfor lige på lydbog?

Når du vælger at hører Harry Potter på lydbog, så får du lige præcis den ekstra frihed som en lydbog giver dig i, at du kan, hører den om end du er på farten og har travlt eller om du bare slapper af derhjemme. Du skal ej heller tænke på besværet ved at have en tyk, tung og stor bog i hånden, da du blot skal sætte den til dit ønskede device også afspille bogen og pause den lige når du ønsker det, helt uden besvær.

Du har altid adgang til Harry Potter lydbøgerne og kan fortsætte med at lytte til dem lige når det passer dig bedst, om det er om sommeren, hvor du ligger og nyder solens stråler med det magiske univers i ørene eller om du sidder på en kold regnfyldt dag med en varm kop kakao og kigger ud på regndråberne rammer dit vindue, mens du hører Harry og slænget, bekæmpe ondskaben.

Hvad er Harry Potters tryllestav lavet af? – Harry Potter fakta

Harry Potter får sig sin første tryllestav af Ollivander, inden han for første gang sætter fødderne indenfor Hogwarts varme sale. Harrys tryllestav er elleve tommer lang, dens kerne er lavet af føniksfjer. Harry sluter dog af med en af de magiske og stærkeste tryllestave i universet, i form af Oldstaven som man kender fra fortællingen om de tre brødre. Oldstaven er den mægtigste af dem alle og sammen med de to andre dødsregalier, kan man blive hersker over døden selv.

Hvem udbyder Harry Potter på lydbog?

Der er adskillige platforme som der tilbyder Harry Potter på lydbog, tjek ovenfor hvilke udbyder der har de fantastiske fortællinger på lydbog. Få dig den helt rette oversigt over hvilke lækre lydbøger platformen ellers har også tilmeld dig prøveperioden, så du kan hører Harry Potter og andre gode lydbøger.

Scroll til toppen