Børn og Unge

De bedste lydbøger til børn

Står du og mangler en godnathistorie for dit barn eller måske bare lidt inspiration til hvilke lydbøger, som du ville høre med dit barn. Der findes et utalligt antal af børnebøger på lydbog og det kan godt blive lidt ligesom, når man skal vælge en film på Netflix og det ender med at man sidder og ikke kan blive enige om hvad man skal se, men bare rolig, her på siden har vi et udvalg af de allerbedste lydbøger for børn og unge, så vi sparer dig tiden med hvad og vi sparer dig tiden med hvor, de kan findes henne. Oplev de bedste gratis lydbøger til børn lige her på siden.

Prop og Berta på lydbog – Den store Prop og Berta bog

Prop og Berta startede ud i 2000 som en stopmotion dukkefilm for børn, men er siden da gået hen og blevet en kendt børnehistorie i form af adskillige film, Tv-serier og bøger, nu kan du få fornøjelsen af Prop og Berta på lydbog. Følg den lille tykke mand Prop og hans kone den talende ko Berta gennem adskillige oplevelser i skoven, på gården og de andre klassikere.

Ternet Ninja på lydbog – Ternet Ninja 1 og 2

Anders Matthesen er efterhånden kendt som en masse forskellige ting, men nu kan han også kalde sig for børnebogsforfatter. I lydbogen Ternet Ninja følger vi Aske som får sig en ninja-dukke i fødselsdagsgave af sin onkel. Denne her ninja-dukke er den helt rigtige sparringspartner en usikker dreng som Aske har brug for og sammen står de to overfor en farlig mission, som de skal klare.

Askepot på lydbog – Disney prinsesse lydbog

Den tidløse og populære fortælling om Disney prinsessen Askepot er en yderst populær lydbog for børn. Askepot som der bor med sin onde stedmor og to tarvelige stedsøstre. En dag får stedfamilien en invitation til bal på det store slot og det drømmer Askepot om at deltage i.

Gurli Gris på lydbog – Stort udvalg af Gurli Gris lydbøger

Børnene elsker den populære Gurli Gris som ellers startede som tegnefilms tv-serie i 2004. Nu kan du også opleve Gurli Gris som lydbog og få alle de gode historier med på farten. Prøv F.eks. Gurli Gris møder julemanden som handler om at Gurli Gris og hendes venner der skal opføre et julespil i børnehaven.

H.C. Andersen på lydbog – Den Grimme Ællings lydbog

Få de bedste eventyr på lydbog fra Danmarks verdensberømte forfatter. De bedste eventyr som du kender dem, kan du få genfortalt via lydbog af Sebastian Klein, oplev Klodshans, Fyrtøjet, Tommelise og mange flere. En børneklassiker uden lige.

Lydbøger for unge

Få dig et indblik i de mest populære og de bedste E- og lydbøger for unge lige her. Der eksisterer et hav af interessante ungdomsbøger, skrevet til børn og teenagerlæserne. Ofte er temaerne i disse bøger om livet som ung, hvilke udfordringer man som regel møder i den alder og hvad der ellers kan være af nutidigt relevans.  Andre temaer som er ret klassiske, er om kærlighed, konflikter iblandt venner og første gangs oplevelser.

Tag Gaden Tilbage på lydbog – Populær ungdomsbog

Den yderst populære ungdomsbog Tag Gaden Tilbage handler om Polly, som går igennem diverse problemer og som der sætter tingene for unge mennesker i perspektiv med deling af sensitive billeder. Med Tag Gaden Tilbage lydbogen får man et indblik i hvordan en ung pige tager sit liv, sin værdighed og sin ret tilbage igen som den stærke kvinde hun er.

De Hvide mænd som E-bog– Futuristisk ungdomsbog

De hvide mænd er en bog sat i fremtidens Danmark som der følger Edwin på 21 år der midt i eksamenstiden står overfor nogle besværlige valg og beslutninger, da hvis han ikke får gode nok karakterer så komme de hvide mænd og henter ham.

Ondskaben på lydbog – Jan Guillou mesterværk

Ondskaben er en fortælling om en dreng, som der er pakket ind i omgivelser af vold. Fra barndommen op til voksenlivet er Erik ramt af voldelige episoder som der danner rammer om hans liv. Ondskaben er en hård roman som bygger løst på forfatterens eget liv og opvækst.

Stadig mig på lydbog – Anerkendte lydbog af Jojo Moyes

Den anerkendte forfatter Jojo Moyes har skrevet efterfølgeren til Mig før dig, i form af denne lydbog som hedder Stadig mig. Stadig mig lydbogen følger Louisa Clark, der for alvor er klar til at give den gas og leve livet og det vælger hun at kaste sig ud for i New York.

Fluernes Herre på lydbog – Klassiker om unge rebeller

Den kendte klassiker om flyulykken der strander en flok skoledrenge på en øde ø, der får dem til at skabe deres eget samfund og demokrati, som bliver udfordret af primitive tendenser og adfærd. Denne lydbog er solgt i millioneksemplar og mange kender den fra skoledagene.

Scroll til toppen